Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Κορινθίου: Τον έβρισα και του είπα «όπως είσαι σηκώνεσαι και φεύγεις»

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου έζησε τον εφιάλτη, το βράδυ της Τετάρτης, έξω το σπίτι της, καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό με σκοπό να τη βιάσει. Ο δράστης προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι κι εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο δράστης φοβήθηκε από την αντίδρασή της και τράπηκε σε φυγή.

Για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου μιλάει στην κάμερα και εξομολογείται στην εκπομπή «Τι λέει;» εκείνες τις στιγμές:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Γυρνούσα στο σπίτι μου γύρω στις 22:30, την ώρα που πήγα να ανοίξω την αυλόπορτα… Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ούτε να αντιδράσεις! Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν τον ξέρω! Ήμουν ψύχραιμη, τον έβρισα και του είπα “όπως είσαι σηκώνεσαι και φεύγεις”! Εκείνος συνέχισε να κάνει ότι έκανε. Αλλά τον έβρισα», ανέφερε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Είχε ξανασυμβεί και πιο παλιά έξω από την πόρτα μου. Δεν υπήρξε επαφή. Αλλά με φώναζε ένας με το όνομά μου. Θα λάβω ακόμα περισσότερα μέτρα ασφαλείας. Έχουν αγριέψει τα πράγματα. Υποτίθεται ότι μένω σε μία περιοχή που είναι σχετικά ασφαλής. Εξετάζω μήπως συνδέονται τα δύο γεγονότα και ήταν ο ίδιος άνθρωπος».

localStorage.clear();


Πηγή