Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου από το αλκοόλ, έπεσε από το μπαλκόνι

Στον θάνατο δύο αγαπημένων της προσώπων αναφέρθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για τον αδελφό της και τον πατέρα της. Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη αναφέρθηκε στο πρόβλημα με το αλκοόλ που αντιμετώπιζαν ο πατέρας της και ο αδελφός της. Για τον πατέρα της τόνισε ότι δεν τον θυμάται ποτέ νηφάλιο.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ πετυχημένος άνθρωπος και απλά ξεκίνησε να πίνει! Ήταν ο πρώτος που άνοιξε τουριστικά μαγαζιά το 1974, στη Σκόπελο και έχτισε μια αυτοκρατορία… Όμως τον “έτρωγε” το ποτό, από τα 20 του. Το τέλος του ήταν σκληρό. 21 Απριλίου που είναι τα δικά μου γενέθλια και του αδερφού μου, μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ, έπεσε από το μπαλκόνι, νομίζοντας ότι είναι πόρτα. Έπεσε, χτύπησε και στις 4 Ιουνίου απεβίωσε».

Για τα παιδικά της χρόνια και τα όσα θυμάται ως παιδί ανέφερε: «Θυμάμαι καβγάδες, φασαρίες και πάντα ως παιδί ήθελα να στολίζουμε το δέντρο. Και ο πατέρας μου χωρίς να το θέλει, το έριχνε κάτω, το έσπαγε από το μεθύσι του και εγώ την επόμενη ημέρα χωρίς να πτοούμαι, πήγαινα αγόραζα μπάλες και το στόλιζα ξανά! Αυτό το στήσιμο του δέντρου με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, να μην αφήνω κανέναν να μου ρίχνει το δέντρο».


Πηγή