Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ: Γυναίκα τον κατηγορεί για βιασμό

Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ: Γυναίκα τον κατηγορεί για βιασμό

Μπλεξίματα και πάλι έχει ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, τον οποίο γυναίκα καταγγέλλει για βιασμό. Μία καταγγελία που έρχεται να προστεθεί στις ήδη έξι υπάρχουσες περί σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών από τον διάσημο ηθοποιό.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, γυναίκα κατήγγειλε πως ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ την βίασε δύο φορές σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, το 2013. Συγκεκριμένα, η γυναίκα με το ψευδώνυμο Τζέιν Ντόου κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, υποστηρίζοντας σε αυτήν πως γνώρισε τον ηθοποιό σε ένα μπαρ του Μανχάταν τον Αύγουστο του 2013.

Στη συνέχεια, εκείνος την κάλεσε να πιουν ένα ποτό στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, ενώ όταν έφτασαν σε αυτό, με το πρόσχημα πως θέλει να αλλάξει ρούχα, της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο δωμάτιό του. Πάντα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός φέρεται να έβαλε χαλαρή μουσική και γδύθηκε μπροστά της, φέρνοντας την σε εξαιρετικά άβολη θέση. Όταν προσπάθησε να φύγει, εκείνος την εμπόδισε, άρχισε να την χαϊδεύει και τη βίασε δύο φορές.

Η πλευρά του Οσκαρικού ηθοποιού αρνείται την καταγγελία. «Οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. Είναι ένα συμβάν που έγινε πριν από επτά χρόνια. Δεν υποβλήθηκε ποτέ παράπονο. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί και η καταγγελία θα απορριφθούν» ανέφερε ο δικηγόρος του.

Η γυναίκα, την ίδια στιγμή, ζητάει να εκδικαστεί η υπόθεση από μεικτό ορκωτό δικαστήριο, ενώ διεκδικεί και μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Πάντως, η ιστορία αυτή έρχεται έναν χρόνο μετά την καταγγελία άλλης γυναίκας πέρυσι τον Ιούνιο, πως ο Γκούντινγκ Τζούνιορ την ακούμπησε άσεμνα στο στήθος, μέσα σε μπαρ. Και όλα αυτά ενώ εκκρεμούν άλλες έξι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.


Πηγή