Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Κρέοντα γ…αι»: Το αθυρόστομο t-shirt του Γεράσιμου Σκιαδαρέση που προκάλεσε σάλο

Mια ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στάθηκε αφορμή να ξεσπάσουν αντιδράσεις.

Ο ηθοποιός μετά το τέλος των παραστάσεων της θεατρικής παράστασης «Αντιγόνη», όπου ενσάρκωνε τον ρόλο του Κρέοντα, δημοσίευσε με χιουμοριστική διάθεση μια φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει στα χέρια του ένα μπλουζάκι το οποίο αναγραφόταν η φράση «Κρέοντα γ…αι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τώρα που τελειώνουν οι παρατάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω!» έγραψε στη λεζάντα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ωστόσο κάποιοι θεώρησαν προσβλητική την ανάρτηση για ένα πρόσωπο τραγωδίας. Πολλοί κατάλαβαν ότι ο ηθοποιός ήθελε να κάνει αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό και αντί να γράψει το γνωστό συριζαϊκό σύνθημα «μητσοτάκη γα@@@», έγραψε το «Κρέοντα γ…αι», βάζοντας στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον βασιλιά της τραγωδίας.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναγκάστηκε να απαντήσει: «Υπάρχει μια πλήρης διαφωνία για το τι είναι τέχνη, τι όρια έχει, τι μαθήματα δίνει. Δεν είναι βέβαια το facebook ο κατάλληλος χώρος για να κάνουμε αυτόν τον διάλογο. Οπότε δεν θα συνεχίσω αυτή τη κουβέντα. […] Ας κρατήσουμε τον πολιτισμένο διάλογο ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Και πάλι ευχαριστώ» έγραψε αρχικά ο ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και σε δεύτερο σχόλιο συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω»!

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και προκάλεσε αντιδράσεις:

Και οι αντιδράσεις:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή