Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έκανε botox στα γεννητικά του όργανα -Ειδικός εξήγησε τον λόγο

Σε μια ιδιαίτερη και όχι τόσο γνωστή θεραπεία φέρεται να προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προσέχει ιδιαίτερα το σώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «La Razon», ο Κριστιάνο Ρονάλντο λέγεται ότι έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα. Η επέμβαση αυτή έχει καθαρά αισθητικό στόχο, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του σημείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δρ Εστέμπαν Σαρμεντέρο εξήγησε στο ραδιόφωνο της ισπανικής «Marca» τη διαδικασία της συγκεκριμένης αισθητικής επέμβασης, αλλά και τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στο botox ο 37χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιρικός σούπερ σταρ.

«Ο λόγος για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ είναι πιθανώς για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι είναι μεγαλύτεροι», είπε ο ειδικός γιατρός.

Ο δρ Σαρμεντέρο επιβεβαίωσε, λοιπόν, ότι ο Κριστιάνο έκανε τη θεραπεία, σημειώνοντας ότι «ήταν μόνο μερικές ενέσεις. Είναι αισθητική και ανώδυνη επέμβαση, γίνεται μια φορά το εξάμηνο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ειδικός γιατρός σημείωσε ακόμη στο ισπανικό ραδιόφωνο ότι οι συγκεκριμένες ενέσεις δεν βλάπτουν και πολλές φορές χρησιμοποιούνται και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως το πρόσωπο.


Πηγή