Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μπηχτές» από πρώην σύντροφό του στη Ροντρίγκεζ -«Μεταμορφώθηκε σε Κιμ Καρντάσιαν»

Πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να ξεμπροστιάσει την Χεορχίνα Ροντρίγκες με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις που φέρεται να έχει κάνει.

Η 39χρονη Νερέιδα Γκαγιάρδο, είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή για 8 μήνες το 2008 και σύμφωνα με τη DailyMail δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των αισθητικών επεμβάσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης, που μετρά χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, χρησιμοποίησε φωτογραφίες της νυν συντρόφου του πρώην της, προκειμένου να θίξει το ζήτημα των πλαστικών επεμβάσεων.

Τα παραπάνω συνέβησαν, παρά το γεγονός ότι η 29χρονη Ροντρίγκεζ δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια όσον αφορά το αν έχει υποβληθεί σε κάποια αισθητική χειρουργική επέμβαση ή όχι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γκαγιάρδο ανάρτησε στα social media φωτογραφίες της Ροντρίγκεζ, μία παλαιότερη και μία πιο πρόσφατη, στις οποίες έβαλε κόκκινα βέλη που δείχνουν προς τη μύτη και το στόμα της.

Στην περιγραφή επισήμανε: «Σήμερα θα μιλήσουμε για Ρινοπλαστική και Ρινοδιαμόρφωση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξήγησε τη διαφορά μεταξύ των δύο, λέγοντας ότι η μία περιελάμβανε χειρουργική επέμβαση και η άλλη μη επεμβατικές τεχνικές για να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες «τη μύτη που πάντα ονειρεύονται».

Προτρέποντας τους ακολούθους της να κλείσουν ραντεβού, τους ρωτά: «Ποια διαδικασία θα προτιμούσατε;».

Η σύγκριση με την Καρντάσιαν

Η πρώην του Ρονάλντο δημοσίευσε ακόμη μία εικόνα της Ροντρίγκεζ, συγκρίνοντάς την αυτή τη φορά με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει συζητηθεί αρκετά για τις επεμβάσεις που έχει κάνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μοιάζει ολοένα και περισσότερο με την Κιμ Καρντάσιαν, τι πιστεύεις;! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ», έγραψε.


Πηγή