Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την ιστορία με το σκάφος: Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την ιστορία με το σκάφος: Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε η κάμερα του Happy Day, στα παρασκήνια για τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου του J2US. Και η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τη μη εμφάνισή της στο ομαδικό act των γυναικών του show το περασμένο Σάββατο και το φουσκωτό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» κι εξήγησε πως η Σπυροπούλου δεν εμφανίσθηκε επειδή είχε χτυπήσει το πόδι, αλλά εμφανίσθηκε πάνω σε φουσκωτό.

«Η Κωνσταντίνα είχε πάει τριήμερο στη Μύκονο. Την Κυριακή χτύπησε το πόδι της, βέβαια τη Δευτέρα είχε πάει σε ένα φουσκωτό. Δεν μπορούσε να έρθει να κάνει το γύρισμα. Με πήρε τηλέφωνο την Κυριακή και μου είπε: έχω χτυπήσει το πόδι μου, είμαι χάλια, δεν ξέρω πως θα έρθω στο γύρισμα. Τη Δευτέρα ήταν σε ένα φουσκωτό. Την Τρίτη ήρθε στο γύρισμα αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη βασική εμφάνιση, γι’ αυτό δεν βγήκε στο ομαδικό act», είχε δηλώσει ο παρουσιαστής και παραγωγός του show του Open.

Τώρα, η Σπυροπούλου στην κάμερα του Happy Day δίνει τη δική της εκδοχή και φανερά εκνευρισμένη, εξηγεί τι συνέβη.

«Την Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα. Υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν… ο Νίκος Κοκλώνης μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι. Το φουσκωτό προηγούταν του ποδιού. Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για τη βασική μου εμφάνιση και επειδή είχαν σκεφτεί ότι χτύπησα το πόδι μου, δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό. Οπότε όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερε κανείς τι να κάνω». Είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό. Γιατί κι εγώ έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη. Σίγουρα είναι η δουλειά μου, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, είμαι επαγγελματίας και αντιμετωπίζω ό, τι κάνω με πολλή μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο».

Για να προσθέσει: «Ο Νίκος μου ζήτησε συγγνώμη. Είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο γιατί στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι πάντοτε συνεπής».


Πηγή