Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό «αέρα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό «αέρα»

Μετά την αποχώρησή της από το J2US, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». Και οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να λύσουν την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά την άρνηση της Σπυροπούλου να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής όσο ήταν στο show του Open.

«Δεν περίμενα ότι θα έρθεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην καλεσμένη της όταν μπήκε στο πλατό κι αφού κάθισαν και έδειξαν και τη σειρά κοσμημάτων της Queen Dina, η οικοδέσποινα την ρώτησε: «Τι έχεις μαζί μου»;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε πως δεν θα ήθελε να σταθούν σε αυτό (σ.σ. δεν είχε κάνει δηλώσεις σε ρεπόρτερ της εκπομπής) γιατί δεν υπήρχε κακή πρόθεση και γι’ αυτό και ήρθα κιόλας. Κι έδωσε τις δικές της εξηγήσεις.

Λίγο μετά και με αφορμή την κουβέντα για την παρεξήγηση της Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά, η κουβέντα εξελίχθηκε ως εξής και ειπώθηκαν μεταξύ άλλων:

Σπυροπούλου: Κι εγώ άκουσα πράγματα ότι μας παίζατε αναγκαστικά λόγω του J2US και ότι δεν έχετε όρεξη να μας ξαναπαίξετε. Κι άλλα χοντρά πράγματα, αλλά εγώ έχω μνήμη χρυσόψαρου, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Καινούργιου: Ποια είναι αυτά τα χοντρά;

Σπυροπούλου: Αυτό δεν είναι ωραίο να το λες για κάποιον, ότι αναγκαστικά θα παίξεις.

Καινούργιου: Είπα εγώ κάτι τέτοιο στον αέρα;

Σπυροπούλου: Βεβαίως. «Αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα, την συμπαίκτρια του Ζώτου».

Καινούργιου: Κωνσταντίνα εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ.

Σπυροπούλου: Εγώ είπα να κάνουμε κοινές δηλώσεις.

Καινούργιου: Δεν μπορεί να κάνεις δηλώσεις σε άλλα κανάλια και να αγνοείς τον ρεπόρτερ μας…


Πηγή