Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάνει τζετ σκι με τον πατέρα του και του εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του [βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γιόρτασε τα γενέθλια του πατέρα του πλημμυρίζοντας τα social media με βίντεο από παιχνίδια στη θάλασσα!

Ο γοητευτικός τραγουδιστής βρίσκεται στη Λευκάδα μαζί με την οικογένειά του και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εκεί επέλεξαν να γιορτάσουν και τα γενέθλια του πατέρα του τραγουδιστή, Βασίλη, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τη στιγμή που πατέρας και γιος κάνουν θαλάσσιες βόλτες με τα τζετ σκι τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνοδεύοντας την ανάρτησή του, ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον ήρωα» με το hashtag #myfather.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τον πατέρα του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τα θαλάσσια σπορ και μοιράζεται συχνά βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές του σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, έχει τραβήξει και τον αδερφό του να κάνει κόλπα στη θάλασσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται να κάνει ηλεκτρικό surfboard και συνόδευσε την ανάρτηση με μερικούς στίχους από ένα του τραγούδι. «Ένα ταξίδι ζωής….κι όπου φτάσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Πηγή