Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με ποιον διάσημο Έλληνα αθλητή τους δένει θερμή φιλία -«Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν»

Στη φιλία που τον δένει με τον Στέφανο Τσιτσιπά αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπογραμμίζοντας πόσο περήφανος είναι για τον Έλληνα τενίστα που διαπρέπει στα διεθνή τουρνουά.

Ο δημοφιλής
τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Το
Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα, και μεταξύ
άλλων απάντησε σε ερωτήσεις για τον
καλό του φίλο και τις δυσκολίες που
καλείται να αντιμετωπίσει κάνοντας
πρωταθλητισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε πολύ φίλοι με το Στέφανο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το Στέφανο. Είναι φίλος μου ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον άνθρωπο. Μακάρι ο κόσμος να ήξερε τι περνάει, η ψυχολογία του, όλη του η ζωή, σύμφωνα με τον πρωταθλητισμό που κάνει και σε αυτά τα επίπεδα που έχει φτάσει», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος
Αργυρός: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι
άξιος θαυμασμού

Ο τραγουδιστής
αναφέρθηκε και στην προσωπικότητα του
διακεκριμένου αθλητή, αλλά και στην
αγάπη του Στέφανου Τσιτσιπά στην Ελλάδα.

«Πραγματικά επειδή τον ζω, το παιδί είναι άξιο θαυμασμού. Το πόσο αγαπάει τη χώρα του και προσπαθεί και στο εξωτερικό να σηκώνει ψηλά όλο αυτό το πράγμα. Και αυτός μέσα του παλεύει για να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, με οποιοδήποτε τρόπο, είτε σαν προσωπικότητα, είτε σαν αθλητής. Εγώ είμαι δίπλα του, όσο μπορώ τον στηρίζω και του στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να μας κάνει πάντα υπερήφανους, όπως μας κάνει. Το αξίζει», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαντώντας, τέλος, στο αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει επιχειρήσει να του μάθει τένις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξήγησε ότι «Το θέλω πάρα πολύ. Όμως κι αυτός δεν κάθεται πολλές μέρες στην Αθήνα, οπότε προτιμάμε να πάμε να πιούμε έναν καφέ, να πάμε για φαγητό και να πούμε τα νέα μας, παρά να πάμε για μάθημα».


Πηγή