Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Κωνσταντίνος Γατόπουλος: Το αρκουδάκι με το οποίο κοιμάται αγκαλιά και ο χαρακτηρισμός του ως «συνοδός»

Κωνσταντίνος Γατόπουλος: Το αρκουδάκι με το οποίο κοιμάται αγκαλιά και ο χαρακτηρισμός του ως «συνοδός»

Για την προσωπική του ζωή, τα όνειρά του για το μέλλον αλλά και το σχολείο που δεν κατάφερε να τελειώσει μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην παίκτης του MasterChef, Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή η «Στη φωλιά των Κουκου» αναφέρθηκε αρχικά στις φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν. «Μου αρέσει η στιγμή της φωτογράφισης, κάνεις φλερτ με την κάμερα, εστιάζεις πολύ στην κάμερα και κάνεις ό,τι θέλεις. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, μου αρέσει αυτό που βλέπω! Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου. Κοιτάζοντας με στον καθρέφτη, μου βγαίνει ακόμα πιο έντονο. Απλά μου αρέσει να είμαι ο εαυτό μου και να είμαι ερωτικός» είπε.

Εστιάζοντας στην εμφάνισή του είπε: «Πιο πολύ πάνω μου, μου αρέσει το βλέμμα μου και η ατέλεια μου είναι η μύτη μου. Δεν ήταν πάντα έτσι. Τη χτύπησα και έγινε έτσι. Σε φασαρία περίπου στα 16 μου» και συνέχισε λέγοντας για το σχολείο πως: «Ήξερα ότι το επάγγελμα μου είναι η μαγειρική και την τρίτη Λυκείου δεν την έχω κάνει ακόμα, τη χρωστάω»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε επίσης και τον χαρακτηρισμό «συνοδός» που του είχαν προσάψει στο παρελθόν. «Έχω υπάρξει με ανθρώπους που είναι πολύ πετυχημένοι στον τομέα του, σε τραπέζια πολύ “αυστηρού” επιπέδου. Έχω υπάρξει σε δείπνα με ανθρώπους καταξιωμένους σε διάφορους χώρους και έχω σταθεί πάρα πολύ καλά. Μου έχουν πει ότι είμαι παιδί πολύ φινετσάτο και ότι αυτό πηγάζει από μέσα μου. Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά έλεγαν ότι μπορεί να είμαι συνοδός. Δεν με ενδιαφέρει να κλείσω στόματα γιατί δεν θεωρώ τους άλλους κριτή της ζωής μου. Ο μεγαλύτερος κριτής της ζωής μου είμαι εγώ» σημείωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του λέγοντας: «Έχω μια σχέση πάρα πολύ υγιή και όμορφη, εδώ και ένα χρόνο και κάτι. Έχω μαγειρέψει ελάχιστες φορές για τη σχέση μου, γιατί θέλω περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπο μου και όχι να κλειστώ στην κουζίνα. Υπάρχουν φορές που βγαίνουμε έξω και η σερβιτόρα σχολιάζει το πόσο όμορφοι είμαστε. Βλέπουν το τι νιώθουμε και μας θαυμάζουν».

«Στο σπίτι του MasterChef δεν αποχωριζόμουν το αρκουδάκι μου, κοιμόμουν με το αρκουδάκι μου. Και στο σπίτι μου το έχω στο κρεβάτι μαζί μου. Κοιμάμαι με τη γάτα και το αρκουδάκι μου» είπε.

Στο τέλος της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην επιθυμία του να ασχοληθεί με την τηλεόραση εξηγώντας «Στην τηλεόραση θα ήθελα να δουλέψω στη δική σας εκπομπή. Θα χωρέσω στο πάνελ, είμαι αδύνατος»


Πηγή