Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Κόπηκε» ο δεύτερος κύκλος κωμικής σειράς του Γουίλ Σμιθ -Μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ

H stand-up κωμική σειρά «This Joka» με εκτελεστικό παραγωγό τον Γουίλ Σμιθ δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Εκπρόσωποι της πλατφόρμας streaming Roku επιβεβαίωσαν στο Deadline ότι η σειρά δεν θα ανανεωθεί για άλλη μια σεζόν και σημείωσαν ότι η απόφαση «δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό στην τελετή απονομής των Όσκαρ και το χαστούκι που έδωσε ο Σμιθ στον κωμικό Κρις Ροκ στη σκηνή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σειρά συμμετείχαν κωμικοί όπως οι Μπάρον Βον, Σον Πάτον, Ρόζμπουντ Μπέικερ, Μάρτιν Ουρμπάνο, κ.ά.

Η σειρά εξερεύνησε τη «φύση της κωμωδίας» και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους, παρουσιάζοντας ανερχόμενους, καταξιωμένους και θρυλικούς κωμικούς μαζί.

Διάφορα πρότζεκτ, στα οποία συμμετείχε ο Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ και παραγωγός διακόπηκαν μετά το περιστατικό στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Το Netflix έκοψε ταινία με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ

Σύμφωνα με το THR, το Netflix σταμάτησε σιωπηρά την παραγωγή της ταινίας θρίλερ «Fast And Loose», στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Γουίλ Σμιθ.

Ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος εισέβαλε στη σκηνή των Όσκαρ 2022 και χαστούκισε τον Κρις Ρος, εξαιτίας σχολίου που έκανε για τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ , λίγη ώρα προτού κερδίσει το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου, αποκλείστηκε από τα Όσκαρ και όλες τις εκδηλώσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών για 10 χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκπρόσωποι της Apple TV+ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τι θα γίνει με την ταινία «Emancipation» με τον Σμιθ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022.


Πηγή