Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Κόρτνεϊ Λαβ, Πάτινσον και Μπέκαμ στην επίδειξη μόδας του Κιμ Τζόουνς για τον Dior στο Παρίσι

Κόρτνεϊ Λαβ, Πάτινσον και Μπέκαμ στην επίδειξη μόδας του Κιμ Τζόουνς για τον Dior στο Παρίσι

Η Κόρτνεϊ Λαβ, η Κάρα Ντελεβίν, o Ρόμπερτ Πάτινσον και τρεις από τους έξι Μπέκαμ παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας της ανδρικής συλλογής Dior Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στην πλατεία Κονκόρντ στο Παρίσι.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκαν στο σόου την Παρασκευή με τον μεγαλύτερο γιο τους, Μπρούκλιν. Η Κέιτ Μος ήταν επίσης στην πρώτη σειρά με την κόρη της, Λίλα Γκρέις, 17 ετών.

Μαζί τους ήταν οι Βρετανοί Ρόμπερτ Πάτινσον, πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος Dior Dior Homme Eau de Toilette και η ηθοποιός, μοντέλο Κάρα Ντελεβίν.

«Είμαι πραγματικά ευτυχής που βλέπω την πρώτη επίδειξη μόδας του Κιμ Τζόουνς για πρώτη φορά» τόνισε η Κάρα Ντελεβίν σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Λίγο πιο πέρα, η Κόρτνεϊ Λαβ συζητούσε με το μοντέλο Τζόρνταν Μπάρετ.

Η τραγουδίστρια, η οποία υπήρξε η αρχηγός της θρυλικής ροκ μπάντας Hole, αυτή τη στιγμή ετοιμάζει νέα μουσική.

«Προς το παρόν ηχογραφώ δίσκο» είπε η καλλιτέχνης και μουσικός, η οποία επέλεξε στούντιο ηχογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Κόρτνεϊ Λαβ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είναι η βιβλιοθηκάριος του σχεδιαστή των ανδρικών συλλογών Dior, Κιμ Τζόουνς.

«Ο Κιμ Τζόουνς μου έδειξε τη βιβλιοθήκη του» είπε. «Έχει μια τέτοια εκπληκτική συλλογή βιβλίων. Απλά θέλω να πάω να γίνω βιβλιοθηκάριος του» τόνισε.

Ο εκλιπών στυλίστας και σχεδιαστής αξεσουάρ Τζούντι Μπλέιμ ήταν η εκπληκτική έμπνευση για την ανδρική συλλογή του Dior.

Θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο να του αφιερώσω το σόου, δήλωσε ο Τζόουνς, ο οποίος συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Μπλέιμ όταν ήταν 16 ετών. «Ήταν πολύ σημαντικός με πολιτισμική συνείδηση. Όχι μόνο δημιουργούσε μόδα, αλλά ήταν υπεύθυνος για τις εμφανίσεις των Neneh Cherry, Massive Attack και Bjork. Μια γενιά μεγάλωσε με τα σχέδιά του» ανέφερε.

Στην επίδειξη μόδας φωτίστηκαν οι ομοιότητες στην αισθητική του Τζόουνς και του Μπλέιμ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian» μικτά στυλ και κουλτούρες μαζί για να δημιουργήσουν κάτι νέο. Ο Τζόουνς συνδυάζει το ανδρικό με το γυναικείο, το streetwear με τη υψηλή ραπτική. Ο Μπλέιμ μεταμόρφωνε καθημερινά αντικείμενα όπως το σκοινί και η ηλεκτρική ταινία σε ρούχα.

Άλλοι διάσημοι που παρακολούθησαν το σόου ήταν η ηθοποιός Κριστίνα Ρίτσι, οι μουσικοί Robyn, Tyga, Diplo και Neneh Cherry και ο σχεδιαστής του 1017 Alyx 9SM, Μάθιου Γουίλιαμς.


Πηγή