Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κώστας Βουτσάς: Έτσι αποχαιρετούν οι celebrities τον σπουδαίο ηθοποιό

Κώστας Βουτσάς: Έτσι αποχαιρετούν οι celebrities τον σπουδαίο ηθοποιό

Βαθιά θλίψη σκόρπισε σε όλο τον κόσμο ο θάνατος του Κώστα Βουτσά, σε ηλικία 88 ετών. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο «αιώνιος έφηβος» όπως τον αποκαλούσαν όλοι, έφυγε από τη ζωή σήμερα Τετάρτη στις 4:20 τα ξημερώματα. Ο χαμός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και από νωρίς το πρωί, θαυμαστές αλλά και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του, σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Πολλοί είναι και οι celebrities οι οποίοι στέλνουν το δικό τους συγκινητικό «αντίο» στον Κώστα Βουτσά, τονίζοντας όλοι πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την τελευταία τους τηλεοπτική συνάντηση, η οποία όπως επισημαίνει ο παρουσιαστής, ήταν και η τελευταία live για τον ηθοποιό.

«Πριν 1,5 μηνα τα λεγαμε στο πλατώ στη τελευταία live τηλεοπτική του συνέντευξη… Τυχερος γιατι δε θα ξεχαστει και επι της ουσιας δε θα φυγει ποτέ όπως ολοι οι σπουδαίοι. Σ ευχαριστούμε Κωστα για ολα….», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία ο Γιώργος Λιάγκας.

 

View this post on Instagram

 

Πριν 1,5 μηνα τα λεγαμε στο πλατώ στη τελευταία live τηλεοτπικη του συνέντευξη… Τυχερος γιατι δε θα ξεχαστει και επι της ουσιας δε θα φυγει ποτέ όπως ολοι οι σπουδαίοι. Σ ευχαριστούμε Κωστα για ολα….

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

Ο Ανδρέας Γεωργίου με ένα βίντεο θέλησε να αποχαιρετίσει τον Βουτσά, ενώ στο μήνυμα που το συνοδεύει αναφέρεται στην πρώτη τους συνάντηση το 2012 και στη συμβουλή που του είχε δώσει ο σπουδαίος ηθοποιός.

«Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2012. Μου είπε “παιδί μου τρία είναι τα στάδια, η ανακάλυψη, η αποκάλυψη και η διάρκεια… το τρίτο είναι το πιο δύσκολο”. Για εσένα ισχυει το ‘για παντα’.. Καλό σου ταξίδι Κώστα Βουτσά…», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2012. Μου είπε «παιδί μου τρία είναι τα στάδια, η ανακάλυψη, η αποκάλυψη και η διάρκεια… το τρίτο είναι το πιο δύσκολο» Για εσένα ισχυει το ‘για παντα’.. Καλό σου ταξίδι Κώστα Βουτσά…

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Η Κατερίνα Στανίση ανέβασε μία φωτογραφία του Βουτσά από σκηνή σε ελληνική ταινία, συνοδεύοντάς την με μία από τις πιο χαρακτηριστικές του ατάκες το «Φςςςς μπόινγκ».

«Φςςςτ Μπόινγκ.. Καλό ταξίδι, Καλό παράδεισο..», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

 

View this post on Instagram

 

Φςςςτ Μπόινγκ.. Καλό ταξίδι, Καλό παράδεισο.. 😢 #rip #kostasvoutsas #βουτσας

A post shared by The official account (@katerina_stanisi) on

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο δικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από την εκπομπή της όπου είχε βρεθεί καλεσμένος.

«Πέρα από ταλαντούχος… ήταν πάντα τόσο γλυκός και γενναιόδωρος με τους νέους ανθρώπους. Θα θυμόμαστε την αισιοδοξία που εξέπεμπε και τα μαθήματα ζωής που έδινε απλά και μόνο από τον τρόπο που αντιλαμβανόταν την ζωή του. Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

Πέρα από ταλαντούχος… ήταν πάντα τόσο γλυκός και γενναιόδωρος με τους νέους ανθρώπους. Θα θυμόμαστε την αισιοδοξία που εξέπεμπε και τα μαθήματα ζωής που έδινε απλά και μόνο από τον τρόπο που αντιλαμβανόταν την ζωή του. Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά! #kostasvoutsas

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο δικό της μήνυμα τονίζει πόσο δυσάρεστα είναι τα νέα της απώλειας του, τονίζοντας πόσο γενναιόδωρος ήταν με τους νέους ανθρώπους και συνεργάτες του.

«Τί δυσάρεστα νέα.. Ευχαριστούμε για όλα Κώστα Βουτσά. Για το κέφι και την ζωντάνια που μετέδιδες μέσα από την δουλειά σου ,αλλά και με την κάθε κουβέντα που έλεγες, σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη και την τιμή να σε γνωρίσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

Τί δυσάρεστα νέα.. Ευχαριστούμε για όλα Κώστα Βουτσά.Για το κέφι και την ζωντάνια που μετέδιδες μέσα από την δουλειά σου ,αλλά και με την κάθε κουβέντα που έλεγες,σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη και την τιμή να σε γνωρίσουμε 🙏🏻

A post shared by Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official) on

Η Έλενα Τσαβαλιά τονίζει πως είναι η πρώτη φορά που την έκανε να κλαίει, λέγοντας πόσο ευλογημένη νιώθει που τον γνώρισε.

«Είναι η πρώτη φορά που με κάνετε να κλαίω! Κλαίνε τα μάτια μου…κλαίει η ψυχή μου! Ευλογημένη που σας γνώρισα πάνω και κάτω από τη σκηνή! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου ΚΥΡΙΕ Κώστα (πάντα έτσι σας έλεγα…έτσι συνεχίζω και τώρα)», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

Είναι η πρώτη φορά που με κάνετε να κλαίω! Κλαίνε τα μάτια μου…κλαίει η ψυχή μου! Ευλογημένη που σας γνώρισα πάνω και κάτω από τη σκηνή! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου ΚΥΡΙΕ Κώστα (πάντα έτσι σας έλεγα…έτσι συνεχίζω και τώρα)’🙏

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia) on

Ιδιαίτερα συγκινητικό το «αντίο» της Χριστίνας Αλεξανιάν, η οποία στην ανάρτησή της αναφέρεται με τρυφερά λόγια για εκείνον και τη θεατρική τους συνεργασία, τονίζοντας πόσο τυχεροί είναι όλοι όσοι βρέθηκαν μαζί του επί σκηνής.

«Έφυγες λατρεμένε.. πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντα σου και μοιραστήκαμε την σκηνη μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνη-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητης μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικε έφηβε καλό ταξίδι.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου!», έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

Έφυγες λατρεμένε.. πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντα σου και μοιραστήκαμε την σκηνη μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνη-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητης μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικε έφηβε καλό ταξίδι.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου! #kostasvoutsas #😢

A post shared by Christina Alexanian (@christinalexanian) on

Η Καίτη Φίνου με μία φωτογραφία του έστειλε κι εκείνη το δικό της «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό.

«Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά…… Σ’ε υχαριστούμε για την προσφορά σου στον κινηματογράφο το θέατρο και την τηλεόραση… Συλλυπητήρια στην γυναίκα του και τα παιδιά του….», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά…… Σ’ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον κινηματογράφο το θέατρο και την τηλεόραση… Συλλυπητήρια στην γυναίκα του και τα παιδιά του…..😪

A post shared by kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) on




Πηγή