Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Κώστας Κοκκινάκης: Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό – Δεν κινδυνεύω

Κώστας Κοκκινάκης: Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό – Δεν κινδυνεύω

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Κώστας Κοκκινάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης.

Ο πολίστας θυμήθηκε με νοσταλγία την εποχή που συμμετείχε στο «Survivor» ενώ τόνισε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό καθώς δεν νιώθει ότι κινδυνεύει.

Μιλώντας για το Survivor το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ σχολίασε: «Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή δεν θα αντέξουν. Η Mariposa ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα, οι Διάσημοι είναι αδύναμοι αγωνιστικά, αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία».

Στην συνέχεια ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε για το εμβόλιο του κορονοϊού λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω. Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο. Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει. Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν».


Πηγή