Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Λάκης Γαβαλάς: Συμβουλές για στιλ, πώς καμουφλάρουμε χοντρά μπράτσα -Το λάθος που κάνουν οι άντρες [βίντεο]

Ο ανήσυχος Λάκης Γαβαλάς, αυτήν τη φορά, παρουσιάζει το πρώτο του fashion channel στο YouTube.

Ο Λάκης Γαβαλάς συστήνει το κανάλι του στο YouTube #AseMeTora by Lakis Gavalas, με μία διαδραστική performance, που επιχειρεί να προσεγγίσει με επαγγελματισμό αλλά και με χιούμορ τον αχαρτογράφητο κόσμο του στιλ.

Μεταφέρω γνώσεις για το στιλ, λέει ο Λάκης Γαβαλάς

Ως fashion expert, ο Λάκης Γαβαλάς δίνει ραντεβού με το κοινό του δύο φορές το μήνα σε μία εκπομπή γεμάτη μόδα, στιλ και εμπειρίες από τη μακρόχρονη πορεία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συνεχώς ο κόσμος αναζητά τρόπους να έχουμε μια πιο άμεση επαφή. Έτσι μετά από πολλά αιτήματα αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το κανάλι στο YouTube, όπου, όπως κάνω και στην τάξη με τους μαθητές μου, θα μεταφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου από το fashion industry» σημειώνει ο Λάκης Γαβαλάς.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο γνωστός entrepreneur κάνει τις απαραίτητες συστάσεις με το κοινό του, μιλάει για τη ζωή του και προτείνει ιδέες για εμφανίσεις σε διαφορετικών ειδών πρώτα ραντεβού.

Οι επιλογές του καλσόν για τη γυναίκα, τι φοράει για να ολοκληρώσει το ντύσιμο, τα κοσμήματα, τα παπούτσια. Τα λάθη που κάνουν οι άντρες, τα σακάκια, τα μαντιλάκια στο λαιμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε συμβουλές για στιλ από τον Λάκη Γαβαλά

Κάντε εγγραφή στο κανάλι και πάρτε μαθήματα στιλ από τον Λάκη Γαβαλά ΕΔΩ.




Πηγή