Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό

Στο «Σπίτι με το Mega» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και λίγο πριν την εμφάνισή του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον κορονοϊό και πώς βίωσε την καραντίνα. Επίσης, μίλησε για τη σάτιρα, αλλά και το βιβλίο που ετοιμάζει.

Για τον κορονοϊό και την περίοδο της καραντίνας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό. Η περίοδος της καραντίνας ήταν τέλεια. Κλείστηκα μέσα, έψαχνα να βρω μια αφορμή να ξεκουραστώ, ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι, έγραφα, διάβαζα, πήγαινα βόλτες με τον σκύλο. Δεν μου λείπουν οι παρέες, μου λείπει το να βρίσκομαι μόνος μου».

Για τη σάτιρα και αν θα επιστρέψει με εκπομπή στην τηλεόραση, είπε μεταξύ άλλων: «Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα. Νομίζω ότι γενικά η σάτιρα λείπει στους ανθρώπους και νομίζω ότι είναι διαφορετικός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Κακώς δεν υπάρχει, τονίζω ότι μιλάω γενικά. Σάτιρα χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει. Άρα, δεν θα το έκανα».

Για το βιβλίο που ετοιμάζει, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούν όλα να φεύγουν και να μένουν με μια διαρκή παρεξήγηση. Το βιβλίο θα απαντήσει σίγουρα σε 3-4 πράγματα της συμπεριφοράς μου, αλλά για μένα το κυριότερο είναι σαν να δίνω τον λόγο σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν μίλησε. Ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να τον έχει αυτόν τον λόγο».


Πηγή