Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Λάουρα Νάργες: Έτσι είναι το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της [εικόνα]

Η Λάουρα Νάργες είναι εδώ και 40 ημέρες μια ευτυχισμένη μανούλα, έχοντας φέρει στον κόσμο το παιδί της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η οικογένεια έκανε ένα μεγάλο ταξίδι μέχρι τον Λιθότοπο Σερρών, που βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Κερκίνη, όπου «διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία!», όπως έγραψε η Λάουρα Νάργες στο Instagram. Μάλιστα, συνόδευσε την πληροφορία αυτήν με μια σχεδόν ολόσωμη φωτογραφία της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει πώς είναι το σώμα της 40 ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ίδια δίνει αγώνα τα τελευταία χρόνια για να ρυθμίσει τον μεταβολισμό της, ο οποίος έχει αλλάξει αρκετά μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Λάουρα Νάργες έκανε έναν αγώνα να χάσει κάποια από τα κιλά που πήρε, λόγω ενός θέματος υγείας που της προέκυψε, ωστόσο δεν απαρνήθηκε τη νέα της εκδοχή.

Φυσικά, λόγω της εγκυμοσύνης ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα επέστρεφαν κάποια από αυτά τα κιλά. Ωστόσο, αυτό που μετρά περισσότερο από όλα, είναι η έλευση του παιδιού της, που έχει δώσει νέο «αέρα» στη ζωή της και αυτήν του Χρήστου Σαντικάι.

«Σαραντίσαμε σήμερα στο “λιμάνι” μας στο “μικρό Παρίσι”, και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή 💙 Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ’ ό,τι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή