Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Λίτσα Πατέρα: Η αντίδρασή της στο σχόλιο του Μουτσινά ότι είναι η «Πυθία»

Λίτσα Πατέρα: Η αντίδρασή της στο σχόλιο του Μουτσινά ότι είναι η «Πυθία»

Πρόσφατα, η Λίτσα Πατέρα έκανε τις δικές της αστρολογικές αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές. Μάλιστα, η αστρολόγος του Πρωινού πριν κλείσουν οι κάλπες στις ΗΠΑ, έκανε κάποιες προβλέψεις, οι οποίες μέχρι στιγμής, βγαίνουν.

Τόνισε δηλαδή, πως τα αποτελέσματα θα είναι ασαφή, η Αμερική ενδεχομένως να βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη κρίση που θα είναι συνταγματική. Είπε, επίσης, ότι θα τραβήξει εβδομάδες μέχρι να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο τελικός νικητής, θα γίνει ένα χάος, ενώ έκανε λόγο ακόμη και για δικαστήρια. Επίσης, νωρίτερα είχε γράψει πως  ο Τραμπ σε περίπτωση ήττας, θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρόεδρος των ΗΠΑ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε στο «Καλό μεσημεράκι» το επίμαχο απόσπασμα του Πρωινού με τι προβλέψεις, αποκαλώντας με χιούμορ τη Λίτσα Πατέρα… Πυθία.

Η Φαίη Σκορδά, με τη σειρά της πρόβαλε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό, το απόσπασμα του Μουτσινά, λέγοντας στην Πατέρα: «Κάτι καλό έχεις να μας πεις κυρία Λίτσα μου;».

Και τότε, η γνωστή αστρολόγος ξέσπασε σε γέλια, αποδεχόμενη το χιούμορ του Μουτσινά, αλλά και τον χαρακτηρισμό.


Πηγή