Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Λαμπερά εγκαίνια των «Kokkoris Optics» στο κέντρο της Αθήνας

Με χριστουγεννιάτικους ήχους, γιορτινά cocktails και γευστικά finger food πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου το «Sparkle Opening Party» του νέου καταστήματος οπτικών ειδών, «Kokkoris Optics» στο κέντρο της Αθήνας.

Οικοδεσπότες του λαμπερού party, η οικογένεια Κόκκορη που από νωρίς υποδέχονταν στο υπέροχο νεοκλασικό κτήριο της οδού Μητροπόλεως 21, τους εκλεκτούς καλεσμένους τους από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της μόδας και του επιχειρηματικού κόσμου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });
Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, Ιωάννα Κόκκορη

Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στον χώρο, δοκίμασαν νέα μοντέλα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως και απόλαυσαν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του, Golden Food Concept Catering Services.

Μυρτώ Κόκκορη, Σωτήρης Κυριάκος, Ιωάννα Κόκκορη, Μηνάς Κόκκορης

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι νέες συλλογές των εταιρειών: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Cartier, Bottega Veneta, Pugnale, Philipp Plein, Dior, Chanel, Chrome Hearts, Linda Farrow και Carven.

Μαρία Ηλιάκη, Λευτέρης Πανταζής

Η γνωστή και αγαπημένη αλυσίδα οπτικών ειδών, «Kokkoris Optics» μεγάλωσε και ήρθε κοντά σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, εγκαινιάζοντας ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 21.

Η εμπειρία ξεκινά από το νεοκλασικό κτίριο που το στεγάζει και συνεχίζεται στο φιλόξενο και καλόγουστα διαμορφωμένο εσωτερικό του, όπου το εξειδικευμένο και πρόθυμο προσωπικό ενημερώνει τους πελάτες για όλες τις νέες συλλογές σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, με premium, luxury και limited edition κορυφαίες συλλογές, που φέρουν την υπογραφή διάσημων brands, καλύπτοντας ακόμα και τα πιο δύσκολα γούστα.

Κλέλια Πανταζή

Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς, οι οποίοι αναζητούν μοναδικά, limited edition είδη, το νέο κατάστημα διαθέτει VIP lounge services, καθώς κι ένα δροσερό και όμορφα διακοσμημένο κήπο όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ενώ περιμένει -ή τον περιμένουν- να επιλέξει τα ιδανικά για εκείνον γυαλιά.

Τόνια Κόκκορη, Νίκος Αποστολόπουλος, Μηνάς Κόκκορης

Mε γνώμονα την απόλυτη ποιότητα, το νέο Kokkoris Optics έχει γίνει ήδη ο hot shopping προορισμός της Αθήνας!

Πληροφορίες

Μητροπόλεως 21

τηλ. 210 3248673

kokkorisoptics.gr

localStorage.clear();


Πηγή