Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό, η πληγή δεν μπαλώνει»

«Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό, η πληγή δεν μπαλώνει»

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν το Πανελλήνιο πάγωσε στο άκουσμα της είδησης ότι ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωινό εκείνης της ημέρας. Τρία χρόνια μετά και ο αυτοδημιούργητος τραγουδιστής που λατρεύτηκε από τον κόσμο, δεν έχει ξεχαστεί.

Σήμερα είναι η επέτειος των τριών χρόνων από τον τραγικό θάνατό του σε ηλικία μόλις 33 ετών. Και ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, ένα συγκινητικό μήνυμα για τον αδελφό του.

«3 χρόνια μακριά μας…Λείπεις… Πάντα θα λείπεις… Δεν σε ξεχνάμε στιγμή…Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γι αυτό θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!!Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!!Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί που σου αξίζει εκεί που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς !!!!Σ´ αγαπάω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά. Με τον κόσμο να εκφράζει τη θλίψη του για την τραγική απώλεια κάτω από την ανάρτηση.

Για τα τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη ανέβασε σχετική ανάρτηση και η Μίνα Αρναούτη, η οποία ήταν μία από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ.

«Μην τρέχετε, Μην οδηγείτε μεθυσμένοι, Να φοράτε ζώνη ασφαλείας, Να μη μιλάτε στο κινητό, Να ακολουθείτε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, Να σέβεστε την ζωή σας, Να σέβεστε την ζωή των άλλων…» είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.


Πηγή