Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιατί ο Λεωνίδας Κακούρης δεν αφήνει τα παιδιά του να βλέπουν «Άγριες Μέλισσες»

Λεωνίδας Κακούρης: Βλέπω κάποιες φορές το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες και λέω… Ήμαρτον

Στον καναπέ του Καλύτερα Δεν Γίνεται κάθισε ο Λεωνίδας Κακούρης και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το αν έχει κάποια κοινά με τον σκληροτράχηλο Δούκα που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Είναι πρόκληση ένας τέτοιος ρόλος. Ο Δούκας είναι μεγάλο κουμάσι. Δηλαδή παιδιά έρχονται μέρες που διαβάζω το σενάριο και βλέπω ας πούμε ότι έχω να γυρίσω κάποιες στιγμές με την Ασημίνα. Η Ασημίνα αυτόν τον κύριο του είχε σώσει δύο φορές τη ζωή. Διαβάζοντας το σενάριο λέει δεν με ενδιαφέρει η γυναίκα σου, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το εγγόνι μου. Δηλαδή λέω βρε άνθρωπε, εντάξει, ήμαρτον!

Εξ’ αρχής για τον Δούκα με σκέφτονταν, αν κι εγώ ήθελα αρχικά τον Μιλτιάδη. Δεν είχα διαβάσει και πάρα πολλά σενάρια και μου είχε φανεί πιο ανθρώπινος χαρακτήρας και λέω μην πάω μετά την επιστροφή μου να κάνω ένα μεγάλο κάθαρμα αλλά τελικά όλα κύλησαν, όπως έπρεπε. Ο ρόλος παίχτηκε πάρα πολύ ωραία από τον Γιώργο Γάλλο κι αυτό δείχνει ότι δεν σκέφτομαι με στοιχεία πρωταγωνιστή κι ανάλογα πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο ρόλος κι αυτό μου αρέσει γιατί κάνω αυτό που πραγματικά θέλω. Μισώ τον Δούκα ορισμένες φορές σαν Λεωνίδας αλλά και τον ευγνωμονώ που βρέθηκε στον δρόμο μου. Οφείλω να υποστηρίξω το σενάριο και τον αρνητικό πόλο της σειράς.»


Πηγή