Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Λιάγκας, Μελέτη και Τσιμτσιλή σχολίασαν την κόντρα Συνατσάκη-Κουτσελίνη: «Όταν κουνάς το δάχτυλο…»

Στην κόντρα της Μαίρης Συνατσάκη με τη Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκαν σήμερα οι πρωινές εκπομπές.

Oλα ξεκίνησαν όταν η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στην Μαίρη Συνατσάκη λέγοντας ότι πριν από 10 χρόνια σε εκπομπή της στον ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχε βρίσει το παιδί της. Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε ότι αυτό ουδέποτε έχει συμβεί, ενώ η κόντρα συνεχίστηκε, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να επανέρχεται σήμερα και να υποστηρίζει ότι η Μαίρη Συνατσάκη είχε υποστηρίξει ότι είχε κάνει πλαστικές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιάγκας: Όταν κουνάς το δάχτυλο θα βγουν και τα δικά σου στη φόρα

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά από όταν έφυγε από την τηλεόραση, που από ότι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε… Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια.»

«Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω, η Μαίρη Συνατσάκη στην πορεία, πολλές φορές, όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο.

Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό».

Για το θέμα μίλησε και ο Βαγγέλης Περρής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν πάρουμε εκπομπές της κ. Κουτσελίνη, υποψιάζομαι ότι θα δούμε ότι έχουν ειπωθεί πράγματα κατά άλλων γυναικών, έχουν ακουστεί φωνές ψεύτικες που δεν ανήκαν στο όνομα το οποίο έμπαινε από κάτω…».

Σε αυτό το σημείο διέκοψε ο Γιώργος Λιάγκας για να διευκρινίσει: «Άρα λες ότι και η Ζήνα έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα στην πορεία της».

«Όπως όλοι…», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

Μελέτη

«Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη.

Δεν μπορώ όμως παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πάρα πολύ ουσιώδης. Επίσης ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι σε όποιο φάσμα και πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η αλήθεια είναι όμως και να είμαστε αντικειμενικοί ότι δεν την έβρισε η Μαίρη. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης», κατέληξε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day, πάλι, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων… Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».


Πηγή