Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Λιζέτα Νικολάου: «Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της», λέει ο γιος της αείμνηστης τραγουδίστριας [βίντεο]

Στη μητέρα του, Λιζέτα Νικολάου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε, αναφέρθηκε ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε, όταν έπεσε από σκάλες καταστήματος, με συνέπεια να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη στιγμή, οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε έκαναν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση, με την τραγουδίστρια να φεύγει από τη ζωή στις 11 Αυγούστου.

Ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης, αλλά και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας και πατέρας του Αλέξανδρου, Γιώργος Λιάνης, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον πρόωρο χαμό της.

Γιώργος Λιάνης: «Δεν ήμουν καλός πατέρας» παραδέχεται ο πρώην σύζυγος της Λιζέτας Νικολάου

«Ήταν ατύχημα, δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Ήταν δύσκολες μέρες. Από την αρχή ξέραμε ότι ήταν σχεδόν απίθανο να υπάρξει κάποια βελτίωση, αφού το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό. Οι γιατροί δεν μας έδωσαν ελπίδες», περιέγραψε ο Αλέξανδρος Λιάνης.

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της, με όποιες δυσκολίες μπορεί να έχει αυτό και σε συνδυασμό με το επάγγελμα που έκανε. Είναι ένα δύσκολο και σκληρό επάγγελμα. Απ’ όταν ήμουν μικρός μέχρι το Πανεπιστήμιο ήταν εκεί. Παρ’ όλα αυτά, ήταν μία κανονική μαμά για εμένα, στο παιχνίδι, στα ταξίδια, το οτιδήποτε», συνέχισε ο ίδιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξέρω ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και εγώ την αγαπούσα και την αγαπάω πάρα πολύ. Ήταν άνθρωπος της οικογένειας, της παραδοσιακής οικογένειας» ανέφερε ακόμη, μεταξύ άλλων, ο γιος της Λιζέτας Νικολάου.

Ο Γιώργος Λιάνης και η Λιζέτα Νικολάου με τον γιο τους, Αλέξανδρο
Ο Γιώργος Λιάνης και η Λιζέτα Νικολάου με τον γιο τους, Αλέξανδρο

«Δεν είμαι ο καλύτερος πατέρας. Ίσως είμαι ο καλύτερος παππούς, όμως. Και μου έμαθε αυτή να γίνω καλός παππούς, αφού δεν ήμουν καλός πατέρας. Η Λιζέτα μεγάλωσε μόνη της τον γιο μας, με τρόπο ιδανικό, όμοιο με αυτή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή