Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Λιονέλ Μέσι: «Έσπασε» το αυγό -Στην κορυφή του Instagram η φωτογραφία με το τρόπαιο του Μουντιάλ [εικόνες]

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά τη κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, έσπασε ρεκόρ στο Instagram, καθώς η φωτογραφία που ανάρτησε αμέσως μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής, έχει τα περισσότερα likes στην ιστορία.

Ο Μέσι εκθρόνισε το περιβόητο… αυγό που είχε την πρωτοκαθεδρία εδώ και πολλά χρόνια.

Μέχρι χθες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατείχε τα περισσότερα ρεκόρ στα social media αλλά σε λίγες μόλιες ώρες, ο Λίο Μέσι απέδειξε ότι μετά την ιστορική του πορεία προς την κατάκτηση του πρώτου του Μουντιάλ, απέκτησε περισσότερους fans.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη φωτογραφία του «Λέο» ως παγκόσμιου πρωταθλητή έσπασε το φράγμα των 56 εκατομμυρίων likes που είχε το αυγό από το 2019.

Τρίτη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στην ιστορία είναι αυτή που ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον εαυτό του και τον Μέσι να πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Louis Vuitton, λίγες εβδομάδες πριν το Μουντιάλ, με 42,1 εκατομμύρια likes.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To αυγό που κατείχε το ρεκόρ με τα περισσότερα likes στο Instagram από το 2019, ήταν μια φωτογραφία που αναρτήθηκε για αυτόν τον σκοπό ακριβώς. Μέσα λίγες ημέρες είχαν συγκεντρωθεί όσα likes χρειάζονταν για να «εκτοπιστεί» η Kylie Jenner και το μωρό της από την κορυφή του Instagram.


Πηγή