Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Λύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον παππού του: Ήταν ένας όμορφος σταθμός στη ζωή μου

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση και από τις λίγες φορές αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, στο διαζύγιο των γονιών του, ενώ δεν συγκράτησε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον παππού του, τον οποίο μάλιστα έχει κάνει τατουάζ.

«Είχα δύσκολα παιδικά χρόνια. Λόγω του διαζυγίου των γονιών μου έπρεπε να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου… Έχει το τίμημα ότι έχασα την παιδικότητά μου, αλλά κέρδισα άλλα. Μπορώ να βγαίνω από μία δύσκολη κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηλεκτρολόγος. Λόγω του χωρισμού των γονιών μου πήρα τη ζωή πιο γρήγορα στα χέρια μου. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω την αιτία χωρισμού των γονιών μου. Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στο πρόσωπο του παππού μου. ήταν μία όμορφη, ακριβοδίκαιη φιγούρα… Ο παππούς μου με έμαθε στη ζωή μου να είμαι ευγενής! Αυτό το πράγμα να σέβομαι και να είμαι ευγενής, είναι το μεγαλύτερο δώρο που πήρα από την οικογένειά μου… Ο παππούς μου ήταν έξυπνος, αυθεντικός, ήξερε πώς να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Πάντα απαντούσε σε όλους με ευγένεια… Για μένα, ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων συγκινημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.


Πηγή