Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Λύγισε» ο τραγουδιστής των Sex Pistols μιλώντας για την άρρωστη σύζυγό του [βίντεο]

Ο Τζον Λίντον, των Sex Pistols, «λύγισε» στον αέρα εκπομπής μιλώντας για την σύζυγό του που δίνει μάχη με την νόσο του Αλτσχάιμερ.

Το μέλος του διασημότερου punk συγκροτήματος μίλησε για το τραγούδι που έγραψε με σκοπό να εκπροσωπηθεί η Ιρλανδία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πρόκειται όμως για ένα τραγούδι που για τον Τζον Λάιντον έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 66χρονος Ιρλανδοβρετανός πανκ τραγουδιστής, γνωστότερος με το καλλιτεχνικό του όνομα Johnny Rotten, μιλούσε για το νέο του τραγούδι Hawaii για την υποψηφιότητα της Eurovision, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του, Νόρα, για την οποία «λύγισε» την ώρα της εκπομπής.

Η στιγμή που ο τραγουδιστής των Sex Pistols «σπάει»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή αναφέρθηκε για το γεγονός ότι έπρεπε να δει τη σύζυγό του να υποφέρει και για το τραγούδι που έγραψε στη συνέχεια.

Είπε: «Μου πήρε τέσσερα χρόνια να γράψω τους στίχους του τραγουδιού. Το Αλτσχάιμερ είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, προς το παρόν είναι ανίατο και παλεύω να βρω και να διατηρήσω μια σχέση με τη Νόρα και εμένα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το τραγούδι, σου λέει να μην κάνεις πολλές ερωτήσεις και να είσαι χαρούμενος γι’ αυτούς. Είναι ένα τραγούδι αγάπης, με τεράστια τραγωδία μέσα του και το μήνυμα ότι η αγάπη τα νικάει όλα», ανέφερε.

«Η μουσική είναι φανταστική, οργανώνει τον εγκέφαλό της»

Αναλογιζόμενος το ειδύλλιό τους πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή στη ζωή μας, φανταζόμασταν ότι δεν θα κάναμε απολύτω τίποτα. Αυτό δεν ισχύει πια, απαιτεί 24ωρη προσοχή και δεν με πειράζει πλέον, λόγω της εκπληκτικής ζωής που μου έχει δώσει», είπε ο Λίντον, καθώ έσπαγε η φωνή του από τη συγκίνηση.


Πηγή