Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Μάικλ Τζ. Φοξ: Επιθυμεί να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην υποκριτική

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ είναι ανοιχτός στο να επιστρέψει στην οθόνη αν και έχει αποσυρθεί λόγω της νόσου Πάρκινσον.

Ο ηθοποιός του «Back to the Future» δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι αφού διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον σε ηλικία 29 ετών το 1991, η εστίαση της ζωής του άλλαξε από την καριέρα του και μετατοπίστηκε στην οικογένειά του. Το 1998 έκανε την αποκάλυψη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός είπε για τα παιδιά του, τα οποία μοιράζεται με τη σύζυγό του Τρέισι Πόλαν : «Ο μεγαλύτερος στόχος μου, νομίζω, ήταν να κάνω οικογένεια. Έχουμε τέσσερα καταπληκτικά παιδιά, και αυτό ήταν το μεγάλο πράγμα. Και μετά το άλλο είναι με το ίδρυμα (Μάικλ Τζ. Φοξ)».

Ο Φοξ αποκάλυψε το 2020 ότι αποσύρεται από τον κινηματογράφο, αφού είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με τη μνήμη του και την απομνημόνευση των διαλόγων.

Στο ET είπε όμως ότι δεν είναι εντελώς αντίθετος στο να αναλάβει έναν άλλο ρόλο ηθοποιού «αν προκύψει κάτι που θα μπορούσα να βάλω τις πραγματικότητές μου – τις προκλήσεις μου – αν μπορούσα να το καταλάβω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φοξ πρόσθεσε ότι το να κάνει το ντοκιμαντέρ του 2023 στο Apple TV+, «Still», «απλά συνέβη» και κατέληξε να είναι μια «μεγάλη συγκίνηση», οπότε «αν κάποιος μου προσφέρει έναν ρόλο και τον κάνω και περνάω καλά, τέλεια».

«Δεν μπορούσε να θυμηθώ τις ατάκες»

Ο ηθοποιός έχει μοιραστεί στο παρελθόν ότι έγινε επιλεκτικός όταν επέλεγε έργα αργότερα στην καριέρα του λόγω των προβλημάτων υγείας. «Όταν έκανα το spinoff από το “Good Wife”, που είναι το “Good Fight”, δεν μπορούσα να θυμηθώ τις ατάκες. Είχα αυτό το κενό», δήλωσε στο podcast «Working It Out» το 2022.

Τότε, σημείωσε ότι είχε το «ίδιο πρόβλημα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Designated Survivor» του Κίφερ Σάδερλαντ.

Πέρυσι, ο Φοξ δήλωσε επίσης στο περιοδικό Empire ότι αισθάνθηκε ότι μια σκηνή στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» ήταν επίσης ένα σημάδι για να αποσυρθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχει μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν θυμάται πια τις ατάκες του. Επιστρέφει στο καμαρίνι του καιουρλιάζει στον εαυτό του στον καθρέφτη, απλά τρελαμένος», είπε στο πρακτορείο. «Είχα αυτή τη στιγμή που κοιτούσα τον καθρέφτη και σκέφτηκα: “Δεν μπορώ να τα θυμηθώ πια”».


Πηγή