Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: Ένας μαθητικός έρωτας που κατέληξε σε γάμο

Μάξιμος Μουμούρης – Νάντια Γιαννακοπούλου: Ένας μαθητικός έρωτας που κατέληξε σε γάμο

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης. Το ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες κοινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις μίλησε μεταξύ άλλων για πώς ο μαθητικός τους έρωτας κατέληξε σε γάμο, δημιουργώντας μία ευτυχισμένη οικογένεια με τις τρεις κόρες τους.

«Ήταν ο ωραίος του σχολείου, ήμασταν όλες ερωτευμένες με τον Μάξιμο Μουμούρη. Ήταν απολύτως αφοσιωμένος στο μπάσκετ, στη μπάλα και σε τίποτε άλλο. Και αυτό το έκανε ακόμα περισσότερο, το πολλαπλασίαζε. Εγώ τότε ήμουν πρώτη μαθήτρια, αφοσιωμένη στα μαθήματά μου, αλλά βεβαίως μέσα μου ήμουν βαθιά ερωτευμένη», ανέφερε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για τον γνωστό ηθοποιό.

Και πρόσθεσε: «Μόλις τελειώσαμε το σχολείο, ήταν εξ’ αποστάσεως αυτός ο έρωτας. Μπήκα εγώ στο πανεπιστήμιο, ο Μάξιμος στη σχολή του. Κάποια στιγμή στο Μπρίστολ, όπου έκανα το μεταπτυχιακό μου, λέω δεν γίνεται θα του στείλω μήνυμα».

Αλλά, όπως τόνισε ο Μάξιμος Μουμούρης τού έστειλε μήνυμα σε λάθος ημερομηνία. «Τα γενέθλια του είναι 27 Νοεμβρίου, εγώ νομίζω το έστειλα 25 Νοεμβρίου. Και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό. Μετά το ένα έφερε το άλλο, και βρεθήκαμε μαζί» ανέφερε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 40ο λεπτό και μετά όσα εξομολογήθηκε το ζευγάρι:


Πηγή