Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μάρθα Καραγιάννη: Το σχόλιό της για τις φήμες ότι δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί

Μάρθα Καραγιάννη: Το σχόλιό της για τις φήμες ότι δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί

Ανησυχία προκάλεσαν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη, σύμφωνα με τις οποίες η ίδια δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.

Η ίδια η κ. Καραγιάννη επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σχολίασε για τις φήμες: «Όχι καλέ, τι να απαντήσω τώρα στις αηδίες που λέει ο καθένας».

Η συγκάτοικος και καλλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα της την ώρα της τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή θέλησε να προσθέσει: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορονοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά.

Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν. Ο δημοσιογράφος που αναπαρήγαγε αυτό το δημοσίευμα δεν πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν το είχε. Το τηλέφωνο της Μάρθας Καραγιάννη το γνωρίζει όλη η Ελλάδα».

Τέλος, η Ντόρα Δούμα έκανε έκκληση να κατέβουν από το διαδίκτυο όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει!


Πηγή