Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μέγκαν Μαρκλ: Κανείς δε με ρώτησε αν είμαι εντάξει

Μέγκαν Μαρκλ: Κανείς δε με ρώτησε αν είμαι εντάξει

Πριν τον γάμο όλα έμοιαζαν ιδανικά για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Αποτελούσαν αγαπημένο ζευγάρι του κόσμο, αλλά και του Τύπου. Μετά το γάμο, όμως, τον Μάιο του 2018 και την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Σάσεξ όλα μάλλον άλλαξαν. Οι κινήσεις του πριγκιπικού ζεύγους και η ιδιωτικότητα που επιθυμούσαν δεν άρεσε σε όλους και δεν άργησαν να βρεθούν στο στόχαστρο μερίδας του Τύπου.

Μάλιστα, η Μαρκλ ήταν εκείνη που βρέθηκε στο στόχαστρο, αφού δεν ήταν λίγα τα αρνητικά δημοσιεύματα για εκείνη, ειδικά μετά τον ερχομό του γιου τους, Άρτσι. Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε μήνυση των  βρετανικών εφημερίδων The Sun και Daily Mirror, κατηγορώντας τους ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνό του, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και σε βάρος της Mail προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.

Τώρα, η Μεγκαν Μαρκλ σε μία σπάνια δημόσια εξομολόγηση μιλά για τον τελευταίο έναν χρόνο και παραδέχεται πως για εκείνη ήταν πολύ δύσκολος, ενώ σχεδόν δακρυσμένη μπροστά στην κάμερα εξομολογείται πως κανείς δεν την έχει ρωτήσει αν είναι εντάξει. Η δούκισσα του Σάσεξ σε ντοκιμαντέρ του ITV, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσπάθειά της να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της, για την προσωπική της ζωή που είναι μονίμως στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την τελευταία χρόνια, καθώς έγινε και μητέρα.

«Κοιτάξτε, όπως κάθε γυναίκα, ειδικά όταν διανύει μία εγκυμοσύνη, είναι αληθινά ευάλωτη. Έτσι και εγώ ήρθα αντιμέτωπη με μία πρόκληση, ειδικά όταν είχα τον νεογέννητο γιο μου, ξέρετε. Προσπαθείς να ανταποκριθείς στον ρόλο της νέας μαμάς και της νιόπαντρης γυναίκας», δήλωσε.

Και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο: «Και σας ευχαριστώ που ρωτάτε αν είμαι καλά γιατί δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου έχουν κάνει αυτή την ερώτηση. Αυτό που ζω είναι πολύ αληθινό πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο δημοσιογράφος τότε της είπε: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η απάντηση είναι “όχι και τόσο καλά” και ότι κάνετε μία αληθινή προσπάθεια;». «Ναι», απάντησε εκείνη.


Πηγή