Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μέγκαν Μαρκλ: Σήμερα η πρώτη φωτογραφία του γιου τους

Μέγκαν Μαρκλ: Σήμερα η πρώτη φωτογραφία του γιου τους

Όσοι περίμεναν με αγωνία να δουν αν η Μέγκαν Μαρκλ θα γεννούσε αγόρι ή κορίτσι, σήμερα έχουν άλλο έναν λόγο να αγωνιούν.

Οι φανατικοί θαυμαστές του λαμπερού ζευγαριού περιμένουν να δουν το απόγευμα την πρώτη φωτογραφία του βασιλικού μωρού, ενώ τα στοιχήματα για το όνομα που θα δοθεί δίνουν και παίρνουν, με επικρατέστερες επιλογές το Αλεξάντερ και Σπένσερ σύμφωνα με τη Sun.

Εκτός από τα βρετανικά μέσα που θα καλύψουν το γεγονός έκπληξη προκαλεί ότι στην πρώτη παρουσίαση του μωρού στο κοινό έχει προσκληθεί και το αμερικάνικο δίκτυο CBS.

Το πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού έχει παρουσιάστρια την Gayle King, φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, που είχε παραστεί και στο baby shower. Η απόφαση για το CBS ήταν της Μαρκλ και όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι αυτονόητο πως το Παλάτι δεν ήταν μέρος αυτής της απόφασης. «Αυτό αντικατοπτρίζει το διεθνές ενδιαφέρον για την ιστορία» λέει πηγή του Παλατιού για το αμερικάνικο μέσο ενημέρωσης.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί στις 6 Μαΐου, με τον 34χρονο πρίγκιπα να είναι παρών στον τοκετό. «Για αυτό το μικρό πλάσμα μπορείς να πεθάνεις. Μαμά και μωρό είναι υγιείς. Είμαι ευγνώμων.Είμαι απίστευτα ευτυχισμένος» είχε πει στην ανακοίνωση της γέννησης του γιου του. Το αγόρι είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής.


Πηγή