Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μέγκι Ντρίο: Δέχομαι ανήθικες προτάσεις, μου ζητάνε τιμούλα

Μέγκι Ντρίο: Δέχομαι ανήθικες προτάσεις, μου ζητάνε τιμούλα

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της Greece’s Next Top Model και η παρουσία στο ριάλιτι μόδας μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, κυρίως λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα, αλλά και για την κολλητή παρέα με την Εύη Ιωαννίδου και τη Μικαέλα Φωτιάδη. Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο, η οποία κάθε φορά που δίνει μία συνέντευξη, φροντίζει να «στάζει» φαρμάκι για τις πρώην συμπαίκτριές της.

Η κάμερα της εκπομπής Happy day, συνάντησε το νεαρό μοντέλο, που μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δέχεται ανήθικες προτάσεις καθημερινά μέσα από το Instagram, «καρφώνοντας» την πρώην συμπαίκτριά της Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία πρόσφατα είχε επίσης αποκαλύψει μία ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί.

«Κάθε μέρα δέχομαι ανήθικες προτάσεις στο Instagram, μου ζητάνε και τιμούλα. Δεν ασχολούμαι καν, ούτε θα κάτσω να πω δέχθηκα 10 ανήθικες προτάσεις όπως κάνουν κάποιες από το Greece’s Next Top Model. Μου φάνηκε λίγο “γελοίο” που η Ξανθή βγήκε και είπε ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση. Νομίζω ότι όλες μας έχουμε δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα το ανέφερα καν», είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν τα χρήματα παίζουν ρόλο σε έναν άνδρα, είπε: «Δεν είχα ποτέ ανάγκη οικονομικά έναν άνδρα. Το χρήμα δείχνει ένα άλφα επίπεδο στους άντρες γιατί όσοι έχουν ένα καλό οικονομικό επίδομα σημαίνει ότι έχουν περάσει από κάποιες φάσεις στη ζωή τους και έχουν εξελιχθεί και στο μυαλό τους. Οπότε από αυτή την άποψη, ναι, θα τον ήθελα έναν τέτοιο άντρα δίπλα μου. Από την άποψη του να μου προσφέρει τα πάντα δεν το δέχομαι. Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ».

Για την άλλοτε κολλητή της, Μικαέλα και να θα είναι στη βάφτιση του παιδιού της, είπε: «Δεν θα είμαι στη βάφτιση της Μικαέλας επειδή έχω δουλειά. Αν ήμουν free θα ήμουν εκεί».

Ωστόσο, «φαρμάκι» έσταξε για το τρίτο μέλος της άλλοτε «τριάδας της φωτιάς», την Εύη Ιωαννίδου και την καριέρα που κάνει μετά το τέλος του GNTM. «Δεν έχω μιλήσει με την Εύη, αλλά δεν έχω δει και τις μεγάλες καμπάνιες που κάνει. Δεν ξέρω τι έχει κάνει και τι όχι, ξέρω ότι αν κάνεις μεγάλες καμπάνιες ακούγεται αυτό. Οπότε περιμένω να δω αυτές τις δουλειές και όταν τις δω θα της πω συγχαρητήρια».

Επίσης, είπε πως δεν θα ξαναπήγαινε στο GNTM και δεν στεναχωρήθηκε που η Άννα Αμανατίδου την έκανε block στο Instagram. «Απλά στεναχωριέμαι που ακούω ότι έχει ανοίξει ένα κανάλι στο youtube και αναφέρεται συνέχεια σε μένα και λέει ότι έχω κακό vibe. Εννοείται πως χρησιμοποιεί το όνομά μου για να ακουστεί και να κάνει το κομμάτι της. Δεν έχω δει τα βίντεο της, μου τα στέλνουν οι φαν μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας την Ειρήνη Καζαριάν, η Μέγκι παραδέχτηκε πως δεν έχουν καμία σχέση και δεν θα ήθελε να έχει στο μέλλον. Επίσης, αποκάλυψε πως πρόσφατα έκανε unfollow την Ιωαννίδου, η οποία δεν την ακολουθούσε στο Instagram, ενώ συνεχίζει να ακολουθεί τη Μικαέλα και την Ειρήνη Στεριανού.


Πηγή