Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μέγκι Ντρίο: Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη Ιωαννίδου

Μέγκι Ντρίο: Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη Ιωαννίδου

Ένα βίντεο το οποίο επρόκειτο να προβληθεί στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open έφερε αποκαλύψεις και ένταση στο πανέλ.

Λίγη ώρα πριν προβληθεί το βίντεο, η Μέγκι Ντρίο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για την πρώην φίλη και συμπαίκτρια της στο Greece’s Next Top Model.

«Πού να με καλέσει; Δεν μιλάμε καν. Θέλω να πω πρώτα απ’ όλα, καταπληκτικό το ντύσιμο της. Μπράβο και συγχαρητήρια. Δεύτερον θέλω να πω ότι δεν με κάλεσε στα γενέθλια της αλλά και να με καλούσε δεν θα πήγαινα. Δεν είμαστε ποτέ κολλητές. Δεν θα πήγαινα γιατί θεωρώ ότι είναι μια κοπέλα η οποία κοιτάζει μόνο τον εαυτό της, δεν τη νοιάζει τι κάνουν οι γύρω της. Δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει συγχαρητήρια για την εκπομπή, δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω. Αν αναπνέω, αν υπάρχω» ανέφερε η Μέγκι Ντρίο.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις της Εύης Ιωαννίδου το βράδυ των γενεθλίων της όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν μιλάει με κανένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στο Greece’s Next Top Model.

«Έχω φύγει στο εξωτερικό και δεν προλαβαίνω, δεν έχω επαφές στενές καθημερινές. Δεν μιλάω. Τίποτα δεν έχει συμβεί αλλά δεν έχουμε επικοινωνία. Δεν έχει συμβεί κάτι. Απλά έχουμε χαθεί λόγω του ότι λείπω πάρα πολύ καιρό από την Ελλάδα. Είχα πρόταση να συμμετάσχω στο «Εζέλ» αλλά δεν δέχθηκα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Ιωαννίδου.

Με αφορμή την τελευταία πρόταση της Εύης Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο προχώρησε σε μια αποκάλυψη που όμως εκνεύρισε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. «Ποιος της έκανε πρόταση για το “Εζέλ”; Ο ίδιος ο Ντάνος, γιατί ξέρω ότι έβγαιναν παλιά. Μήπως αυτός της έκανε την πρόταση;» είπε η Μέγκι.

«Μη μιλήσει κανείς σας παρακαλώ πάρα πολύ. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα. Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ, δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι μέσα από την εκπομπή να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας να τα πεις σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Εγώ δεν θέλω στη δική μου εκπομπή» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.


Πηγή