Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μένουμε Σπίτι: Ο Κρις Μάρτιν παίζει το «Shelter From the Storm» του Dylan

Μένουμε Σπίτι: Ο Κρις Μάρτιν παίζει το «Shelter From the Storm» του Dylan

Εκδοχή με ακουστική κιθάρα του «Shelter From the Storm» του Bob Dylan παρουσίασε ο Κρις Μάρτιν των Coldplay, φιλοξενούμενος στο πρώτο επεισόδιο του «Saturday Night Live at Home».

Με τη φράση «Entrance to Trains» γραμμένη σε αφίσες στον τοίχο πίσω του, ο Μάρτιν έδωσε μια συντομευμένη εκδοχή του κλασικού τραγουδιού από το άλμπουμ «Blood on the Tracks», ενός τραγουδιού επίκαιρου λόγω κοινωνικής αποστασιοποίησης, εκούσιας καραντίνας και των οδηγιών να «μένουμε σπίτι» λόγω της πανδημίας, αναφέρει το ΑΠΕ.

Το μαυρόασπρο κλιπ θυμίζει και το ντοκιμαντέρ «Dont Look Back» του 1967, στο οποίο ο D.A. Pennebaker κατέγραψε την τουρνέ του Dylan στη Βρετανία, το 1965.

Προσφάτως, ο Μάρτιν συμμετείχε στο «Together, At Home: WHO-Global Citizen Solidarity Sessions», όπου ερμήνευσε εκδοχές με ακουστική κιθάρα τραγουδιών των Coldplay και πολύ από το «Life on Mars?» του David Bowie. Μιλώντας για το πώς ο ιός συνένωσε την κοινωνία, είπε ότι «ίσως η 11η Σεπτεμβρίου να ήταν η τελευταία φορά που ένιωσα ότι όλοι είμαστε μαζί».


Πηγή