Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μένουμε Σπίτι: Πετρούνιας και Μιλλούση γυμνάζονται έχοντας την κόρη τους στο πλευρό

Μένουμε Σπίτι: Πετρούνιας και Μιλλούση γυμνάζονται έχοντας την κόρη τους στο πλευρό

Μένουμε σπίτι, λόγω κορονοϊού και η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής παρουσιάζει στους χρήστες των social media τον απίθανο τρόπο που έχουν βρει ο Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση να γυμνάζονται τις ημέρες της καραντίνας, προσέχοντας παράλληλα την λίγων μηνών κόρη τους. Μάλιστα, το βίντεο που δημοσίευσε είναι ιδιαίτερα αστείο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι ο εγκλεισμός έχει και την αστεία πλευρά του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης μπορούν και συνδυάζουν την άθληση στο σπίτι με τη φροντίδα του μωρού. Κάτω από το επίμαχο και απίθανο βίντεο, τα σχόλια «έπεσαν» βροχή με τους χρήστες να αποθεώνουν το ζευγάρι και να τους γράφουν υπέροχα λόγια, ενώ αρκετοί τούς ευχαρίστησαν για τις στιγμές γέλιου που τους χάρισαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“A wonderful sense of partnership here…” 😂 The English voice of FIG Gymnastics @ollyhogben begins a new series of alternative commentaries with Olympic and World Champ Eleftherios Petrounias and at home with fellow Olympian Vasiliki Millousi! Stay tuned for more… #Gymnastics #AtHome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIG Gymnastics (@figymnastics) στις




Πηγή