Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«#Μένουμε σπίτι»: Το απολαυστικό σόου του Τάκη Ζαχαράτου μέσα στη ντουλάπα

«#Μένουμε σπίτι»: Το απολαυστικό σόου του Τάκη Ζαχαράτου μέσα στη ντουλάπα

Ο Τάκης Ζαχαράτος «Μένει Σπίτι», σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης για την προστασία όλων και τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού και δεν χάνει το χιούμορ του. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει τη θετική του ενέργεια και να διασκεδάσει τους διαδικτυακούς του φίλου, κάνοντας ένα απολαυστικό σόου μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού του.

Ο γνωστός μίμος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο, όπου ο ίδιος έχει μεταμφιεστεί σε… Μύριαμ Απλού και με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, λόγω της καραντίνας.

«Η εθνική πολεμίστρα και κορονοσακατεύτρα, μπιμπιλογάτα καψουροθύληκο και γκαυλοσυμπανίστρια του είναι μας και φέροντας στους ώμους της την ευθύνη να μείνει ολοζώντανη η φάρμα βλεφαρίδων που διατηρεί αλλά και το καλό της πελατολόγιο προτείνει λύση στον πρωθυπουργό @kyriakos_ από τα έγκατα της ντουλάπας της σφηνωμένη και αγέρωχη… Το κίνημα είναι ´Ντουλαποεγκλεισμός @vkikilias #μένουμε_σπίτι #menoumespiti #κορονοϊός #μυριαμαπλου #covid_19», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στην ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η εθνική πολεμίστρα και κορονοσακατεύτρα, μπιμπιλογατα καψουροθύληκο και γκαυλοσυμπανίστρια του είναι μας και φέροντας στους ώμους της την ευθύνη να μείνει ολοζώντανη η φάρμα βλεφαρίδων που διατηρεί αλλά και το καλο της πελατολόγιο προτείνει λύση στον πρωθυπουργό @kyriakos_ από τα έγκατα της ντουλάπας της σφηνωμένη και αγέρωχη … το κίνημα είναι ´ΝΤΟΥΛΑΠΟΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ´ @vkikilias #μένουμε_σπίτι #menoumespiti #κορονοϊός #μυριαμαπλου #covid_19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) στις




Πηγή