Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Μέσα στην ημέρα θα έρθει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της Κιμ Καρντάσιαν

Μέσα στην ημέρα θα έρθει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της Κιμ Καρντάσιαν

Η οικογένεια των Καρντάσιαν καταφέρνει πάντα να εκπλήσσει και να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Αυτή τη φορά για έναν διαφορετικό λόγο. Μέσα στην ημέρα (αν δεν έχει γεννηθεί ήδη) θα έρθει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ωστόσο, προκάλεσε εντύπωση ο τρόπος που μαθεύτηκε το νέο και κυρίως το γεγονός ότι η Κρις Τζένερ δεν είχε ιδέα πως θα γεννηθεί το παιδί της κόρης της. Έμαθε για τον τοκετό από την άλλη κόρη της, Κόρτνεϊ η οποία της έκανε έκπληξη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όπου ήταν καλεσμένη.

Η διάσημη παρουσιάστρια ζήτησε από την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να περάσει μέσα μαζί με έξι από τα 9 εγγόνια της Τζένερ, η οποία μόλις τα είδε, συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Μόλις κάθισαν στον καναπέ, η μεγάλη κόρη της, της είπε πως κανονικά μαζί τους θα ήταν και η Κιμ, αλλά με το σύζυγό της είναι στο νοσοκομείο, καθώς γεννά η παρένθετη μητέρα, που θα φέρει στον κόσμο το γιο του ζευγαριού.

Η Κρις Τζένερ ξαφνιάστηκε, μιας και δεν είχε ιδέα, λέγοντας: «και τι κάνουμε εδώ; Πάμε να φύγουμε».

 

View this post on Instagram

 

I surprised @KrisJenner with 6 of her grandchildren. Then I surprised her with one more. Sending love to you, @KimKardashian and Kanye!

A post shared by Ellen (@theellenshow) on




Πηγή