Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Μέσα στο Anmer Hall, το εξοχικό όπου ανέρρωσε η Κέιτ Μίντλετον [βίντεο]

Το Anmer Hall, μια εξοχική κατοικία του 19ου αιώνα στο γραφικό χωριό Anmer, στην Αγγλία, αποτελεί εδώ και καιρό το αγαπημένο καταφύγιο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, πρόσφατα γεγονότα έχουν φέρει αυτό το ακίνητο στο παγκόσμιο προσκήνιο, με ανησυχίες να στροβιλίζονται γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον και το πού βρίσκεται. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράζεται αυτή την κατοικία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αφού το ζευγάρι την έλαβε ως γαμήλιο δώρο από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε σίγουρα εκεί για κάποιες ημέρες μετά τη μυστηριώδη εγχείρηση στην κοιλιά, όταν τα παιδιά είχαν σχολικό διάλειμμα για δύο εβδομάδες.

Οι θεωρίες σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ξέφυγαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν κυκλοφόρησε μια οικογενειακή φωτογραφία, προκαλώντας μια γρήγορη συγγνώμη από την ίδια την Κέιτ.

Anmer Hall
Anmer Hall / Φωτογραφία: Indigo/Getty Images

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη Δευτέρα, η Κέιτ Μίντλετον εντοπίστηκε να φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ μέσα σε αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Όμως το κεφάλι της ήταν γυρισμένο και οι κάμερες δεν μπορούσαν να πιάσουν το πρόσωπό της. Το ζευγάρι ξεκίνησε ένα ταξίδι στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, σηματοδοτώντας την πρώτη εμφάνιση της λίγο παραπάνω από δύο μήνες από την εγχείρησή της.

Το Anmer Hall, με τα 10 υπνοδωμάτια, την πισίνα και το ιδιωτικό γήπεδο τένις, είναι εδώ και πολύ καιρό ένα καταφύγιο για τους βασιλικούς και τα τρία παιδιά τους, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως φαίνεται στις εικόνες, τα καταπράσινα φυτά εσωτερικού χώρου κοσμούν τον άνετο χώρο, ενώ οι κρεμ τοίχοι χρησιμεύουν ως καταπραϋντικός ουδέτερος τόνος.

Αφού το ζευγάρι έλαβε το σπίτι ως δώρο από τη βασίλισσα, του έκαναν εκτεταμένες ανακαινίσεις. Οι εργασίες περιλάμβαναν νέα στέγη, κουζίνα, ωδείο και αναδιαμόρφωση του εσωτερικού.

Συγκεκριμένα, η προσθήκη δέντρων που περιβάλλουν την ιδιοκτησία ενισχύει περαιτέρω την ιδιωτικότητά τους.

Από το 2015 έως το 2017, το Anmer Hall χρησίμευσε ως η κύρια κατοικία του ζευγαριού, παρέχοντας ανάπαυλα από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, καθώς μεταπήδησαν σε βασιλικούς ρόλους πλήρους απασχόλησης, η βάση τους μεταφέρθηκε πίσω στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Το Anmer Hall βρίσκεται επίσης σε απόσταση αναπνοής από το Sandringham House, τον ιστορικό χώρο όπου συγκεντρώνεται η βασιλική οικογένεια για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές.


Πηγή