Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μίνα Αρναούτη: Είμαι τέσσερα χρόνια άνεργη. Δεν ρωτάει κανείς πώς ζω εγώ

Μίνα Αρναούτη: Είμαι τέσσερα χρόνια άνεργη. Δεν ρωτάει κανείς πώς ζω εγώ

Από την όμορφη Μυτιλήνη, όπου βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της ώστε να είναι και εκείνη ήρεμη, μίλησε η Μίνα Αρναούτη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

«Και πριν δυο-τρεις μήνες έκανα πάλι χειρουργείο. Δεν τελειώνει αυτό. Είναι μια πολύ δύσκολη δοκιμασία» τόνισε η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον τραγουδιστή.

«Έχουν ηρεμήσει τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνω, δεν έχουν σταματήσει όμως. Ειδικά από fan pages του Παντελή, που με βρίζουν και συνεχίζουν να μου λένε ότι λέω ψέμματα» τόνισε η Μίνα Αρναούτη στη κάμερα και πρόσθεσε: «Οι σχέσεις με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν έχουν ομαλοποιηθεί και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο ούτε στο μέλλον γιατί για εμένα ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει».

Στη συνέχεια ανέφερε πως η δικαστική διαμάχη που έχει με την οικογένεια του τραγουδιστή βρίσκεται στη φάση της αναμονής της κατάθεσης της αγωγής από πλευράς της Μίνας Αρναούτη αλλά λόγω του κορονοϊού και την αναστολή των δικαστηρίων δεν πρόλαβε να την καταθέσει.

«Είμαι τέσσερα χρόνια άνεργη. Δεν ρωτάει κανείς πώς ζω εγώ, αν έχω χρήματα να φύγω από τη Μυτιλήνη να πάω στην Αθήνα, να κάνω εξετάσεις. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ ακριβές και εγώ δεν έχω ασφάλεια» είπε η Μίνα Αρναούτη και τόνισε πως όλο αυτό το διάστημα τη συντηρεί η μητέρα της.


Πηγή