Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Μίνα Χειμώνα: Για μένα γράφτηκε ο ρόλος της Μίνας στους Δύο Ξένους, άλλωστε λεγόταν Μίνα [βίντεο]

«Για μένα γράφτηκε ο ρόλος της Μίνας στους Δύο Ξένους, άλλωστε λεγόταν Μίνα» αποκάλυψε η ηθοποιός Μίνα Χειμώνα.

Η Μίνα Χειμώνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η δημοφιλής ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου, μίλησε για την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας στην τηλεόραση, αλλά και την απόσυρσή της από αυτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κοντεύω μία 20ετία αποχής από τα τηλεοπτικά. Είχα κουραστεί, εστίασα πολύ στο θέατρο και είπα όχι σε προτάσεις, γιατί ήθελα να αποτοξινωθώ», είπε η ηθοποιός.

«Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με παίκτες ριάλιτι. Η δουλειά του ηθοποιού θέλει πολύ κόπο, θέλει σπουδές. Δεν μπορώ να με βάλω στην ίδια ζυγαριά με έναν που θέλει να λέγεται ηθοποιός και έχει βγει από τα ριάλιτι που αναφέρετε», ανέφερε η Μίνα Χειμώνα.

Μίνα Χειμώνα: Για μένα γράφτηκε ο ρόλος της Μίνας στους Δύο Ξένους

«Για μένα γράφτηκε ο ρόλος της Μίνας στους Δύο Ξένους, άλλωστε λεγόταν Μίνα. Είχα όμως βασικό ρόλο στην ιστορία που έτρεψε εκείνο το διάστημα στο Καλημέρα Ζωή, οπότε όταν με ρώτησε ο Αλέξανδρος (Ρήγας) αν ξέρω κάποια άλλη ηθοποιό, του πρότεινα την Αλεξάνδρα (Παλαιολόγου), γιατί γνώριζα ότι εκείνο το διάστημα δεν είχε κάποια ιστορία γραμμένη πάνω της», αποκαλύπτει στη συνέχεια η Μίνα Χειμώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μίνα Χειμώνα: Το «Καλημέρα Ζωή» ήταν το φτωχό παιδί των καθημερινών -Τα μεγάλα κασέ ήταν στη Λάμψη

«Τα μεγάλα κασέ ήταν στη Λάμψη. Το Καλημέρα Ζωή ήταν το φτωχό παιδί όλων αυτών. Στην Κύπρο η σειρά έκανε τρομερές τηλεθεάσεις, 80-85%. Είχαν ζητήσει να αλλάξει η ώρα προβολής, γιατί ο κόσμος δεν προλάβαινε με τις δουλειές να τη δει» ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στο MEGA η Μίνα Χειμώνα


Πηγή