Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαίρη Συνατσάκη: Το Twitter τη δίκασε για τα περί «κοινωνικού φύλου» του παιδιού της

Αντιδράσεις στο Twitter ξεσήκωσε η δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη για το κοινωνικό φύλο του παιδιού της, με την ίδια να αναφέρει ότι «το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι» και ότι «θα αποφασίσει εκείνη το κοινωνικό της φύλο».

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής YouTuber, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση follower της, που τη ρωτούσε αν θεωρεί φυσιολογικό να αποκαλεί το παιδί της «βιολογικά κορίτσι», κάτι που έγινε σε ποστ της για την Ημέρα της Μητέρας, ξεκαθάρισε ότι πρεσβεύει κάποια πράγματα και όχι μόνο «διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση “βιολογικά κορίτσι” γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου προκύπτουν αργότερα στη ζωή -όχι πολύ αργότερα-, οι άνθρωποι αποκτούν αίσθηση για αυτό το κομμάτι και από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της απάντησής της η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη
Συνατσάκη: «Βροχή» τα σχόλια στο Twitter
-«Πάλι σημασία θέλει
να της δώσουμε»

Οι παραπάνω δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη έγιναν δεκτές τουλάχιστον με… σκεπτικισμό από αρκετούς χρήστες του Twitter, που, μεταξύ άλλων, έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή, «στολίζοντάς» την ενίοτε με διάφορα… κοσμητικά επίθετα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρκετοί, ωστόσο, είναι και αυτοί που συντάσσονται στο πλευρό της, σημειώνοντας ότι δεν είπε κάτι παραπάνω, πέρα από «τα αυτονόητα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή