Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μανούσος Μανουσάκης για Απόστολο Γκλέτσο: Το μεγάλο του προσόν είναι ότι ζητάει συγγνώμη

Μανούσος Μανουσάκης για Απόστολο Γκλέτσο: Το μεγάλο του προσόν είναι ότι ζητάει συγγνώμη

Την συνεργασία του με τον Απόστολο Γκλέτσο, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Σταύρο Ζαλμά και την Έλενα Ναθαναήλ θυμήθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας.

Τι είπε για τους σταρ της τηλεόρασης ο Μανούσος Μανουσάκης;

Για τον Απόστολο Γκλέτσο: «Είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, είναι γλυκύτατος αλλά το μεγάλο του προσόν είναι ότι ζητάει συγγνώμη και όποτε επετέθη σε κάποιον είχε δίκιο. Απλώς υπερέβαλε». Πώς επέλεξε τον Απόστολο Γκλέτσο να πρωταγωνιστήσει σε σειρά; «Κάναμε το πρώτο σήριαλ του Ant1, το “Φάκελος Αμαζόν”, είχε κλείσει ήδη η Βερόνικα Αργέντζη όταν εγώ ανέλαβα τη δουλειά. Και μου είπε ότι έχει έναν συμφοιτητή στην σχολή. Υπήρχαν δυο ρόλοι στην σειρά, φύλακες. Βλέπω τον Απόστολο και λέω στο σεναριογράφο πως είναι ωραία φάτσα, ωραία παρουσία, να του πούμε να πει δυο ατάκες να δούμε αν τα λέει. Και κατέληξε να είναι δευτεραγωνιστής από εκεί που είχε έρθει να ανοίγει πόρτες».

Για τον Σταύρο Ζαλμά: «Τον ρόλο του τον έκανε με πάρα πολύ καλό τρόπο. Πραγματικά ο κατάλληλος άνθρωπος για τον ρόλο. Είναι μεταφυσικό το πώς λες: “Αυτός είναι και κανένας άλλος”.»

Για την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Όταν ήρθε η Άννα-Μαρία στο γραφείο μου δεν κάναμε τους “Ψίθυρους Καρδιάς”, κάναμε μια άλλη δουλειά. Για τη δουλειά που κάναμε δεν ταίριαζε και της είπα να μην κλείσει τίποτα γιατί τον επόμενο χρόνο θα δουλέψουμε μαζί».

Για την Έλενα Ναθαναήλ: «Η Έλενα Ναθαναήλ είχε μια απαίτηση και της την ικανοποιήσαμε. Ήθελε να κάνει ένα στιγμιότυπο που να υποδυθεί μια γριά. Στο “Άγγιγμα Ψυχής” συνεργαστήκαμε μαζί και έκανε την μητέρα του Σταύρου Ζαλμά. Την φωνάζουμε, λοιπόν, έρχεται πάνω στα χωριά, την ντύνουμε Ηπειρώτισσα, την φορτώνουμε και ένα δεμάτι ξύλα. Καμπούρα η Έλενα και προχώραγε, της μίλαγε ο Ζαλμάς, αυτή δεν του έδινε σημασία και προχώραγε».


Πηγή