Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε τον ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας» -Για ποια σειρά το είπε;

Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά».

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών αποκάλυψε πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον οποίο ενσάρκωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας, τον είχε προτείνει αρχικά στον Απόστολο Γκλέτσο.

«Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος γιατί ο Πασχάλης το έκανε απίθανα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του έδωσα το σενάριο να το διαβάσει. Με παίρνει τηλέφωνο μετά από κάνα δυο ώρες και μου λέει ότι δεν θέλει να το κάνει. Τον ρώτησα γιατί ρε Απόστολε και μου λέει ότι θα έρθει την άλλη μέρα να μου πει», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έρχεται την άλλη μέρα και μου λέει “άμα θες να τελειώσει η σειρά, μη μου δώσεις το ρόλο. Γιατί ο πρώτος που θα μου πει ότι η γυναίκα σου πήγε με άλλον, θα τον σπάσω στο ξύλο και θα σταματήσει η σειρά”».

Σημειώνεται πως η συνέντευξη του Μανούσου Μανουσάκη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» θα προβληθεί απόψε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η αγάπη ήρθε από μακριά» του Μανούσου Μανουσάκη

Η σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» προβλήθηκε τη τηλεοπτική σεζόν 2002-2003, σε σενάριο Βασίλη Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία, παραγωγή του Μανούσου Μανουσάκη.

Η σειρά παρουσίαζε τον απαγορευμένο έρωτα μίας παντρεμένης επαρχιώτισσας με έναν Αλβανό μετανάστη που εργάζεται στα κτήματα του μεγαλοτσιφλικά συζύγου της. Τους δύο αντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμήνευσαν ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Κώστας Σόμμερ ενώ τον γυναικείο πρωταγωνιστικό η Λίνα Σακκά. Εγινε πολύ μεγάλη επιτυχία και ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Κώστα Σόμμερ.


Πηγή