Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μαντόνα: Η ντίβα της ποπ έκανε το πρώτο της τατουάζ στα 62 της

Μαντόνα: Η ντίβα της ποπ έκανε το πρώτο της τατουάζ στα 62 της

«Έκανα τατουάζ για πρώτη φορά» έγραψε η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανάρτησε φωτογραφίες από το τατουατζίδικο.

Η ιέρεια της ποπ με ροζ μαλλιά και μάσκα για προστασία από τον κορονοϊό, ποζάρει πλάι στον tattoo artist, ενώ μοιράζεται εικόνες και την διαδικασία. Η επιλογή της είναι μια σειρά 6 γραμμάτων, L R D M S E, στον καρπό του αριστερού της χεριού.

Διακριτικό και σχετικά μικρό, το τατουάζ της Μαντόνα περιστρέφεται, για μια ακόμη φορά γύρω από την μεγάλη οικογένειά της. Κάθε ένα από τα γράμματα αναφέρεται στα έξι της παιδιά, τοποθετημένο χρονολογικά, από την μεγαλύτερη κόρη της, ως τα δίδυμα που υιοθέτησε πριν από κάποια χρόνια.
Έτσι το L R D M S E, αναπαριστά το αρχικό όνομα των παιδιών της, Λούρδη, 24 ετών, Ρόκιο, 20 ετών, Ντέιβιντ, 15 ετών, Μέρσι, 14 ετών και οι δίδυμες Στέλλα και Εστέρ, 8 ετών.

Η Μαντόνα έκλεισε τα 62 της χρόνια τον περασμένο Αύγουστο, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της με μια ιδιαίτερη τούρτα, χαρακτηριστική των εκκεντρικών της επιλογών τα τελευταία χρόνια, φτιαγμένη από… μαριχουάνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)




Πηγή