Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μαντόνα: Οι γυναίκες με πρόδωσαν και ψήφισαν Τραμπ

Προδομένη από τις γυναίκες αισθάνεται η Μαντόνα με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα δεν έχει κοιμηθεί πολύ από τον περασμένο μήνα, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, όπως παραδέχθηκε η βασίλισσα της ποπ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Billboard.

«Φυσικά ήμουν έκπληκτη, απελπισμένη, σοκαρισμένη. Δεν είχα στην πραγματικότητα μια νύχτα με καλό ύπνο από την ημέρα που αυτός εξελέγη», δήλωσε η 58χρονη τραγουδίστρια, που είχε στηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.

Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε υποσχεθεί να κάνει στοματικό σεξ στους ψηφοφόρους της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η Μαντόνα εξέφρασε την απογοήτευσή της επειδή τόσες πολλές γυναίκες ψηφοφόροι επέλεξαν τον Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε ότι αισθάνεται «προδομένη» από τις γυναίκες ενώ τόνισε ότι η αιτία που οι γυναίκες ψήφισαν τον αμερικανό μεγιστάνα αντί της Χίλαρι είναι επειδή «οι γυναίκες εκ φύσεως δεν στηρίζουν τις άλλες γυναίκες».

«Οι γυναίκες μισούν τις γυναίκες. Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει. Είναι στην φύση των γυναικών να μην στηρίζουν τις άλλες γυναίκες. Είναι πραγματικά θλιβερό. Οι άνδρες προστατεύουν ο ένας τον άλλον και οι γυναίκες προστατεύουν τους άνδρες τους και τα παιδιά τους. Οι γυναίκες είναι εσωστρεφείς και οι άνδρες πιο εξωστρεφείς», ανέφερε η Μαντόνα.

Στην ερώτηση πώς αισθάνεται μετά την εκλογή του Τραμπ η εκκεντρική τραγουδίστρια απάντησε ότι κάθε πρωί που ξυπνά λέει: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ακόμα πρόεδρος. Δεν ήταν ένα κακό όνειρο που είδα».


Πηγή