Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Μαντώ Γαστεράτου: Δέχτηκα bullying και από καθηγητές

Με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά του, η Μαντώ Γαστεράτου προχώρησε σε μια εξομολόγηση και ξάφνιασε τους πάντες στην εκπομπή του Alpha, «Ελένη».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχολικά της χρόνια και εξομολογήθηκε πως έχει υποστεί ακόμα και σωματική κακοποίηση επειδή ντυνόταν σαν αγόρι, ενώ έχει υποστεί bullying και από καθηγητές.

«Το bullying σε τσακίζει, σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να αφουγκράζονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα, που όταν πήγαινα σπίτι μου ήμουν ένα αγρίμι και στο σχολείο ήμουν. Δέχτηκα bullying και λεκτικό και σωματική κακοποίηση, κυρίως ψυχική, στο Γυμνάσιο, γιατί ήμουν ένα παιδί πολύ διαφορετικό. Τίποτα δεν θύμιζε τη σημερινή εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν σαν αγοράκι. Ντυνόμουν αγορίστικα με τα ρούχα του αδερφού μου, φερόμουν αγορίστικα. Δέχτηκα bullying και από καθηγητές.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα στο σχολείο, που ήμασταν μπροστά τα κορίτσια στην προσευχή και πίσω τα αγόρια και ήρθε ένας καθηγητής και με έπιασε από τη φαβορίτα, με έσυρε πίσω στα αγόρια και μου λέει «πίσω τα αγοράκια». Και λέω «Κύριε, κορίτσι είμαι», δεν ήταν εμφανές ότι ήμουν κορίτσι. Είχα πολύ κοντά μαλλιά ξυρισμένα και καρφάκια και φόραγα τα ρούχα του αδερφού μου. Για κάποιους προσωπικούς λόγους έτσι είχα αποφασίσει τότε να συμπεριφέρομαι, νόμιζα ότι έτσι θα ήμουν πιο δυνατή», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ στους γονείς μου γι’ αυτά τα χρόνια, τα ξέρει μόνο ο αδερφός μου -πήγαιναν τα παιδιά και τον ρωτούσαν αν έχει αδερφή ή αδερφό», κατέληξε η Μαντώ Γαστεράτου.


Πηγή