Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε στο «Πρω1νό» και μίλησε, μερικούς μήνες μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη, για τη μητέρα της, τη ζωή της και βέβαια τον πατέρα της και την πολυσυζητημένη σχέση του με την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη.

«Με τον πατέρα μου δεν είχα τη σχέση που είχα με τη μάνα μου, αλλά είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ μπροστά για τη ηλικία του. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι κάπως πιο ψυχρός, πιο απόμακρος. Είναι σοβαρός, αλλά δεν είναι σοβαροφανής. Στην οικογένειά μας δεν μας αρέσει η σοβαροφάνεια. Μετά από αυτό που έγινε με τη μαμά, δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν, για τα οποία θα τρελαινόμουν παλαιότερα. Η ζωή περνάει τόσο γρήγορα…» είπε και συνέχισε:

«Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα. Ο πατέρας μου ήταν χάλια όλο αυτό το διάστημα. Για κάποιο λόγο ήρθε στη ζωή του η Νατάσα. Δεν έχει κανέναν λόγο ο πατέρας μου να δώσει λόγο για την προσωπική του ζωή. Αν η Νατάσα μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα, καλά κάνει και είναι μαζί του. Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου ότι κι αν κάνει»!

Δείτε σε βίντεο όσα είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου:

localStorage.clear();


Πηγή