Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μαρία Κίτσου: Έτσι έχασε κιλά εν μέσω καραντίνας

Μαρία Κίτσου: Έτσι έχασε κιλά εν μέσω καραντίνας

Η αλήθεια είναι πως στην περίοδο της καραντίνας και μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουν, οι περισσότεροι το έριξαν στο φαγητό. Άλλωστε, τα παραπανίσια κιλά της καραντίνας είναι ένα από τα αστεία που κυκλοφορούν.

Ωστόσο, η Μαρία Κίτσου κάνει την ανατροπή και είναι από τις περιπτώσεις εκείνες, που θα βγουν από την καραντίνα με λιγότερα κιλά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς κατάφερε να αδυνατίσει εν μέσω καραντίνας!

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, σταμάτησε μία αγωγή που έκανε. Ξεκίνησε σωστή διατροφή κι έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα. Άλλωστε, πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει και σχετικό βίντεο από το σπίτι της κι ενώ γυμναζόταν.

«Είχα πάρει κάποια κιλά γιατί έκανα μια ορμονοθεραπεία. Τη σταμάτησα και τώρα φτάνω στα κανονικά κιλά μου», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, η αλλαγή στην εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη από το Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος σχολίασε: «Είσαι ο μόνος άνθρωπος που βλέπω εν μέσω καραντίνας και έχεις χάσει κιλά… Σου πάει η καραντίνα Μαρία Κίτσου».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στην αρχή του παρακάτω βίντεο:


Πηγή