Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Μαρία Κίτσου: Δεν με αφορούν οι ταμπέλες, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο είμαστε κοντά

Μαρία Κίτσου: Δεν με αφορούν οι ταμπέλες, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο είμαστε κοντά

Την φανερά ανανεωμένη αδυνατισμένη, η Μαρία Κίτσου, υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η «Λενιώ» από την σειρά-φαινόμενο του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τον τηλεοπτικό της ρόλο, για τα κιλά που έχασε αλλά και για τον συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλο με τον οποίο πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ότι καλύτερο. Οι άλλες είναι περιποιημένες εγώ… κακόπεσα!» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κίτσου σχολιάζοντας το ντύσιμο της «Λενιώς».

Για τα περισσότερα από 12 κιλά που έχασε, η ηθοποιός είπε: «Είναι ένας τρόπος ζωής που σε κάνει πιο υγιή. Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Όλο αυτό το look ταίριαζε πολύ στη Λενιώ που είναι χωριάτισσα, δυναμική αλλά δεν ικανοποιούσε εμένα. Τα έχασα πολύ γρήγορα τα κιλά, γιατί έχω και πολύ καλό μεταβολισμό. Μιλάμε για 12-14 κιλά».

Αναφορικά με τον λόγο που απέφευγε τις ζωντανές συνεντεύξεις, η Μαρία Κίτσου είπε: «Με στρεσάρουν, με αγχώνουν. Στα live δεν νιώθω τη σιγουριά μας μαγνητοσκοπημένης εκπομπής γιατί φοβάμαι λίγο την έκθεση, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό».

Η Μαρία Κίτσου τόνισε πως υμνεί τη θηλυκότητα και πως δεν βλέπει ανταγωνιστικά τις άλλες γυναίκες ενώ μιλώντας για τις μέρες της καραντίνας ανέφερε πως κάθε μέρα βαφόταν και περιποιούταν τον εαυτό της ενώ υπήρχαν μέρες που φορούσε ακόμα και φορέματα-τουαλέτες μέσα στο σπίτι. «Είμαι κοκέτα» είπε η ηθοποιός.

Από την προβολή του πρώτου επεισοδίου «Άγριες Μέλισσες», πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Μαρία Κίτσου και ο συμπρωταγωνιστής της Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ήρθαν πιο κοντά. «Τι να πω; Τι να απαντήσω; Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις “Άγριες Μέλισσες”, κολλήσαμε αμέσως, δέσαμε. Τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο, τον αγαπάω πάρα πολύ.

Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Με εμπνέει. Με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη. Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με τρομερή ευγένεια και ευαισθησίες, με ζωντάνια. Ταμπέλες κλπ δεν με αφορούν. Κρατάμε αυτό. Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Είναι σπάνιο αυτό που έχουμε. Και καλά».


Πηγή